آسمان_درخشان20 مدیر عضویت: 1403/12/13 تعداد پست: 760 عنوان متاهلی چه شکلیه | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 34 پست من از اینکه به ینفر شبانه روز فک کنم حس میکنم زندگیم مختل میشه و محدود میشم چون حواسم همش پیش کسی هست و خیالم جمع نیس، انگار اون موقع ته دلم یه مشکل وجود داره و اونم عشقه.واقعا متاهلی اینجوریه؟ از نظر متأهلان چطوره؟ میشه یه صلوات برام بفرستی؟ 1403/12/19 | 00:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمان_درخشان20 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/13 تعداد پست: 760 چقدر اشتباه کردی تو تاپیکت ۲۵ صفحه برات نوشتن محترمانه ردت کرده فقط براش آرزوی موفقیت کن و خداحافظی ... اون کلا اگه من همه چی تمومم میبودم منو نمیخواستانگار یچیز ذاتی تو من دید که مخالفت کردهیچ جذابیتی براش نداشتم و هیچچچچ اشتیاقی به من نداشتدیگه میخوام تا چند سال فقط خودمو ارتقا بدم و پیشرفت کنم میشه یه صلوات برام بفرستی؟
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 425 افتضاحه متاهلی نیا نیا وارد دنیای متاهلی نشوووووووووکه یه روزافسوس میخوری ویادحرفم میفتی وارد این ماجرااانشو توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
آسمان_درخشان20 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/13 تعداد پست: 760 افتضاحه متاهلی نیا نیا وارد دنیای متاهلی نشوووووووووکه یه روزافسوس میخوری ویادحرفم میفتی وارد این ما ... چند سالگی وارد شم پس؟پدر مادر خودمم حالگو از زندگی مشترک بهم میزنن این فشارا رو منم هست میشه یه صلوات برام بفرستی؟
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 425 چند سالگی وارد شم پس؟پدر مادر خودمم حالگو از زندگی مشترک بهم میزنن این فشارا رو منم هست بنظرم عزیزم واردنشو هرچندقبلا منم هرکس بهم میگفت ازدواج نکن گوش نمی گرفتم گفتم شما تجربه کردی به من میگی نکن منم لج کردم و ازدواج کردم همه چی اولش قشنگه بعدش مثل باتلاق میشه هرچی بیشتر میری جلوبیشترگیرمیکنی بچه میادو..... توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
آسمان_درخشان20 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/13 تعداد پست: 760 بنظرم عزیزم واردنشو هرچندقبلا منم هرکس بهم میگفت ازدواج نکن گوش نمی گرفتم گفتم شما تجربه کردی به من ... من تو خونه پدرمم خیلی خیلی دارم زجر میکشمازدواجم ک از اون بدتره💔زندگی فقط رنجه میشه یه صلوات برام بفرستی؟