امشب خدا بهم ثابت کرد حق با مامانم بوده ،به خودش نگفتم ولی حتی از خدا هم خجالت میکشم( حتی نمیتونم به آسمون نگاه کنم ) که سر مامانم داد کشیدم ،واقعا مادر پدر بودن سخته ...زیر بارون و توبه و ایشالا بچه های من عاقل تر باشن 😅
نمیکنه عزیزم یه ماهه ندیدمش نمیخوامم ببینمش بار آخر رفتم خونه اش پسرم بدو بدو کرد پاش خورد به گلدونش شکست بدجوری سر پسرم داد زد گفتم چرا داد میزنی مگه نمیدونی بچه بعد پنج سال با بدبختی زبون باز کرده گذاشت تو روم گفت والا من دختر دارم و ندارم فقط زهراست خواهر بزرگمه که یه آدم اشغاله یعنی بخدا صدای شکستن دلمو شنیدم حرفش تو سرم هی اکو میشه کلا از بچگی منو دوست نداشت چون ناخواسته بودم چون با کاندوم آشنایی نداشته
خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
مامان من ۲۹سالش بود بابام فوت شد به خاطر منو خواهرم ازدواج نکرد.الان ۴۸سالشه
ماشالا جوان هم هستن
ببین از من گوش بگیر
این کینه و غرور رو بذار کنار
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
نذار اینم خدایی نکرده از دستش بدی فقط بخاطر لج و لجبازی
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
عزیزم الهی به حق همین ماه عزیز مادرتون زودی خوب بشه😢🙏
انشالله
برو با مامانت حرف بزن پاهاشو ببوس نذار دیر بشه
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی