2777
2789
عنوان

پولایی ک ب فنا دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست

من تاپیک مانتوم هست

سفارش داده بودم،کاش تحویل نمیدادن،کمتر دلم میسوخت

۶ اردیبهشت هم لباس سفارش دادم،هنوز کد رهگیری هم بهم ندادن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ایییییی ننهههههه

😭😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چی شکایت کنم با پیج؟باید ی شماره ای ی کد رهگیری چیزی باشه هیچی ندارم ازش بخوام شکایت کنم زنیکه بی ...

اره فتا  در میاره شماره و ای پی شو

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

یه خانومی فکر کردم گداعه بهش پول دادمولی گدا نبودداشتم میرفتم گفت حالا اشکالی نداره بیا پولتو بهم بد ...

ایکاش منم اینجوری ضرر میکردم

بابا من خیلی گندددد میزنمممم

باهاش وداع کن خواهر

نمیتونم😭😭😭

دارم مقاومت میکنم

ایشالله ک دم عیده و سرشون شلوغه،میفرستن بستمو😭😂😂😂

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

پیگیرش بشو ولش نکنیا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمیتونم😭😭😭دارم مقاومت میکنمایشالله ک دم عیده و سرشون شلوغه،میفرستن بستمو😭😂😂😂

ایشالاااا ب حق ۱۲ تن😍😂

ایشالا قلمه این زنیکه عفریته قابلمه فروش بشکنه

ایشالاااا ب حق ۱۲ تن😍😂ایشالا قلمه این زنیکه عفریته قابلمه فروش بشکنه

😢

ایشالله قابلمه ای تو و لباسی من،پولشون دود شه دلمون خنک شه😂😂

با پولم خداحافظی کردم😂😂پول بدرک قابلمه هاش وقد قشنگگگگگ بودددددد خودایاااا🥺😭😭

اصلا اینکار رو نکن چن نفر که پیگیرشون بشن حالیشون میشه من تو دادسرا که بودم یه مدت پرونده های این مدلی زیاد میومد بهشونم رسیدگی میشد حتما پیگیرش بشو نذار صاف بگردن پول مردم رو بخورن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یچی سفارش دادم تو اینستا ی تومن واریز کردم بعد اینکه فیش و فرستادم برگشت گفت جووون پولتو میخورم ی ابم روش بعدشم که بلاک کرد😑بعد اون من ی مدت افسردگی گرفتم بخدا🤣

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!