2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 53 پست
ساک باید دیده می‌شد جنین سخت دیده میشه تو این هفته.بتا چند بود؟

دفعه اول که آزمایش دادم۶۷بود ۱۲ساعت بعدش دوباره آزمایش دادم۱۲۲ شده بود البته این مال ۴روز پیش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی ممنون یکم دلم گرم شد آخه دقیق تاریخ پریودم رو نمیدونم

چه عجله ای داری وایسا دو هفته سه هفته بگذره برو 

ایشالا که خیره🤲🌹

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

دفعه اول که آزمایش دادم۶۷بود ۱۲ساعت بعدش دوباره آزمایش دادم۱۲۲ شده بود البته این مال ۴روز پیش هست

برو یه سونوگرافی خوب.من ۵هفته و ۳ روز رفتم سونو ساک بود کیسه زرد رو به زور دید قلبشم ۹۷ تا میزد جنین دیده نمی‌شد

نمیدونم خیلی استرس دارم

منم تو اقدام چهار روز دیگه موعدمه تا الان دوتا بی‌بی چک زدم منفی شده 

همش استرس دارم یعنی باردارم یا نه🥺😂😂

ولی هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه 

بسپار به خودش🤲

ایشالا که خدا دلتو شاد کنه عزیرم🌹🌹😍😍

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

چجوری بودی؟ساک دیده نشد؟عدد بتات چند بود؟لطفا بگو

بتام دیر مثبت شد.وقتی که مثبت شد ۴۰۰ بود در حالی که بی بی چک مثبت می‌شد آزمایش ۰. بعد که فهمیدم یکبار دیگه تکرار کردم ۳۰۰ و خورده ای شد هی بالا پایین می‌رفت بعد تو این مدت سونو هم ساک نشون نمیداد.بعد افتادم به لکه بینی و درد یه طرفه شکم و لگن.فکر کنم نزدیک ۶ یا ۷ هفته بود دیگه.که بالاخره تو لوله رحمم دیدنش نزدیک ۲ سانت بود. اگه تهرانی برو بیمارستان امام خمینی فقط اونجا تونستن ببینن