2821
2789
دوست دارممم اتفاقا دختر واقعانم بهتره ولی این مورد دست خودم نبود یکم نمی‌دونم چیشد به این‌جا رسیدیم ...

من تو زندگی قبلیم پسر بودم شاید اعتقاد نداری ولی درک کن ☠️💔خدا بخواد یه فرصت دوم داده دوباره زندگی کنم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به سبک زندگیت و اعتقاداتت داره

من خودم همه جور چتی داشتم تو مجردی با اوناکه زیاد صمیمی نبودم عکس ندادم با اونایی که فاب تر و صمیمی تر بودم عکس چهره و موباز میدادم

با دوست پسرم که الان همسرمه هم عکس نود دادم هم اواخر دوستی دم دمای نامزدی رابطه هم داشتم پشیمون هم نیستم

ولی مثلا یکی از دوستام مذهبی و معتقده خودم همیشه بهش میگم گول هیچ پسری رو نخوره عکس بده چون واقعا حیف اعتقاداتشه 

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

عجیب شد 😂

بخاطر همین جنسیتی ندارم نه زنم نه مرد ((:+ولی انسان هستم

دنبال پسرا نباش خطرناکه بخدا کات کن... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بستگی به سبک زندگیت و اعتقاداتت دارهمن خودم همه جور چتی داشتم تو مجردی با اوناکه زیاد صمیمی نبودم عک ...

آره دقیقا ببین اینکه اوکی بودی خودت خوبه ولی وقتی اوکی نباشی ینی می‌دونی مغایرت داره با اعتقادت خیلی سخته وقتی خلافش عمل میکنی چون آدم حال نمیکنه اصن از یه جایی به بعد 

چهره

ببین کاری به این حرفا ندارم که میگن گناهه و فلان ولی تو این دورو زمونه ادم دیگ به خودشم اعتماد نداره اگه منطقی باشی واسش عکس نمیفرستی به هیچ عنوان که  خودتو تو درسر بندازی 

آره دقیقا ببین اینکه اوکی بودی خودت خوبه ولی وقتی اوکی نباشی ینی می‌دونی مغایرت داره با اعتقادت خیلی ...

دقیقا همیشه کاری رو کن که باهاش حالت خوبه و طبق چهارچوب خودته

اصلا هم به این نگاه نکن همه الان اونجوری ان تو اونجوری نباشی بده 

من خودم شخصا چه برای کسایی که مثل خودمن چه برای افرادی مثل شما که مقید ترید احترام قائلم 

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

🥲🤔😢آره باید همین کارو کنم 😢

من از مدرسه میام بیرون پسرا میوفتن دنبال دخترا.... کارای دیگه واقعا ادم خجالت میکشه... تنها کشوری که پسراشون خوبن ژاپن و کره جنوبی و اندونزی من یبار تو بازی با پسر اندونزی دوست شدم چه فرشته ای بود عاشقش شدم خیلی رفتارش انگاری فرشته بود ولی همجا خوب بد داره اما ایران پسراشون... هیچکدوم خوب نیستن (:

ببین کاری به این حرفا ندارم که میگن گناهه و فلان ولی تو این دورو زمونه ادم دیگ به خودشم اعتماد نداره ...

میفهمم چی میگی کاملا ...

نمیشه اعتماد کرد چون دیدم  کسایی که حتی به زنشون هم رحم نکردن ....

:))بلاک نمیتونم کنم ولی باید بهش بگم که تموم کنیم

عکست به هیچ پسری نده.. یکی از دوستای دوستم عکسش فرستاد پسره داشت...تهدیدش میکرد