2777
2789
عنوان

قهر طولانی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم اگه شوهر بود اونا جرأت نمیکردن پشت سرم صفحه بزارن کلاً ازش قطع امید کردم

عزیزم شوهرت نمیتونه که از خانوادش بگذره به خاطر حرف و حدیثای الکی.شما خودت قید پدر و مادرت رو میزنی.واقع بین باش و منطقی

بچه ها من عروس اول خانوادم.مادرشوهر فوق العاده حساس بود که تو پسرم رو ازم گزفتی و از اینجور حرفا.دوسال بعد عروس دوم که اومد کلا برعکس شد خوب شد.دخترش که شوهر کرد بهتر بهتر شد.

من فردای روز دعوامون رفتم ک قهر نباشیم دو بارم رفتم ک بار اول درو باز نکرد بار دوم باز کرد الکی گفت نشنیدم گریه ام گرفت همونجا واگذارشون کردم بخدا و از اون موقع نرفتم خونشون

خو اون اگه شام درست کنه به من بگه من میرم.😢

اونم نمیگه بیا شامم نمیپزه ، یه جعبه شیرنی یا دسته گل بگیر با شوهرت برو ، حسن نیتتو نشون بده ولی مادامی که کوکش کنن همینه که هست

چه برکتی دارد دوست داشتنت ، خدا
خب چی بگم.رفتارشون غلط بوده حالا عذر خواهی به کنار لاقل یه کم نرمش نشون بدن تا شما پیشقدم شی.البته ت ...

منم روز مادر رفتم با اینکه مقصر مادرشوهرم بود تحویل گرفت ولی تازه از جاری جدید شنیدم که گفته اومد از در خونه وارد شد دیگه چکار کنم یعنی اینکه دلش نمیخاسته و من تحمیل کردم خودمو بهش.درحالیکه قبل اون تو مسجد واینا بهم جا نشون میداد.شایدم بخاطر مردم تظاهر میکرده.حالام پشت سرم پیش خیلیها بد گفته شوهرمم امروز بهش گفته اونم انکار کرده و میخاد باهمه رودر رو کنه مارو,منم ناراحتم که وضع اینطوری شد میگم کاش نمیخاستیم بهش ثابت کنیم چون خیلی غیرمنطقیه و وضعو خراب میکنه قهربودنم بده و روحیم داغونه.کاش میسپردمش به خدا و صبر میکردم اخه خبلی تهمت به خاهرم و برادرم وخودم میزنه 

دشتمان گرگ اگر داشت نمی نالیدم                      نیمی از گله ی ما را سگ چوپان خورده