2789
عنوان

دیت پیتزایی🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 73 پست
دستپختمو از بچگی خورده تو خونمون 😅نامزدم فامیلمونه

خب چه ربطی داره!

از شکم‌مادر که نامزدت نبوده

من میگم اول باید طرف یه چیزایی رو کنه یکم زحمت بکشه برا رابطه

یکماهی بگذره، بعد منم کم کم یه کارایی بکنم

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

ما هم کافه میریم هم رستوران ولی حال نمیده دلم یه جای باحال تر میخواد چیه آخه

برید خارج شهر . بام یا پارک جنگلی

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چه ربطی داره!از شکم‌مادر که نامزدت نبودهمن میگم اول باید طرف یه چیزایی رو کنه یکم زحمت بکشه برا ر ...

بعد از یک ماه رو کردم عزیزم

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

نوش جون

بعد از یک ماه رو کردم عزیزم

ایشالا قدر تو بدونه همیشه

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

ایشالا قدر تو بدونه همیشه

مرسی عزیزم❤️

خارج شهر نمیتونیم بریم ولی تقریبا سینما و پارک و دریاچه و پاساژ همه جارو گشتیم😂

خوبه خداروشکر 😍

باشه بابا شما باکلاسی😅😅😅من نامزد کردم میخوام به کی چی بگم اخه

اها اگ شوهرته ک در حد یکبار اوکیه ولی زیاد اینکارو نکنی بدعادت بشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نوش جون

ممنون ♥️

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اها اگ شوهرته ک در حد یکبار اوکیه ولی زیاد اینکارو نکنی بدعادت بشه

نه اونم  میگه زحمت نده ب خودتو اینا

فرصت طلب و خسیس نیست

😂😂پیتزا میخواممم

بیا خونمون پیتزا مخصوص بخوریم🥰🥰🥰