2789
عید قربان هم گوشت میخریم براشون حالا مهم نیست گوشت قربانی باشه یا نه ماه رمضون هم زولبیا بامیه و برن ...

وا ینی چی ، همش که شد شما

خودم ترک تبریزم اما رمضان و عید قربان و .. نداریم فقط سال نو عیدی میدیم در حد ۵۰۰ تا یه تومن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا ینی چی ، همش که شد شماخودم ترک تبریزم اما رمضان و عید قربان و .. نداریم فقط سال نو عیدی میدیم در ...

برای منم پدر مادرم میارن خواهر و برادر بزرگتر ندارم وگرنه اونا میاوردن درکل رسم خیلی بدی داریم بچه بزرگ خانواده باشی دهنت سرویس هست چون برای هر دو طرف باید ببری 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بله باید همین روزا پول و شیرینی ببرید خونه خواهر شوهر تقدیم کنید پیشاپیش عید رو تبریک بگید البته ممک ...

قشنگه که😂

مامانم از اول اسفند حرص اینو میخوره که بیا شرو شد😒 ولی به نطر من خوبه سالی یبار کسی فقیر نمیشه که

برای منم پدر مادرم میارن خواهر و برادر بزرگتر ندارم وگرنه اونا میاوردن درکل رسم خیلی بدی داریم بچه ب ...

مال ما اینجوریه که همه ی پسرای خانواده به مادر ، خواهر ، زن داداش ، نوه پول میدن

در واقع بابای من به همه پول میده من و مامانم از همه پول میگیریگ خیلی باحاله از بابام میره تو جیب ما😂

حالا مامانم از خانواده خودشم همین بساطه ، پدرش و برادراش عیدی میدن بابای منم فقط به مامان بزرگم میده دیگه زن دایی رو نه

مال ما اینجوریه که همه ی پسرای خانواده به مادر ، خواهر ، زن داداش ، نوه پول میدندر واقع بابای من به ...

مال ما هم همینه مثلا دختر خواهرشوهر من ازدواج کنه داییش بهش عیدی میبره اما الان در حد پنجاه شصت تومنه عیدیشون چون کوچولو و مجرد ان 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی