2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد از اینجور آدما

258 بازدید | 40 پست

هی روی بقیه عیب و ایراد میزارن انگار خودشون بی عیب و نقص اینکه میان چهره دیگرانو به حیوون تشبیه میکنن واقعا ناراحتم میکنه یعنی چی که شبیه میمونه شبیه پرنده است شبیه خاله سوسکه شده😐آدما با هر چهره ای شخصیت داره غرور داره انسانهههه مگه دست خودش بوده چرا فک میکنن خودشون خیلی عالیه یا مثلا خیلی نژاد پرستانه میگن تو سیاهی مثل عربا و آفریقایی ها مگه طرف دست خودش بوده چرا نسل اینجور آدما منقرض نمیشه گاهی وقتا من جای طرف مقابل تا ۲ روز ناراحتش میشم که جرا باهاش همچین رفتاری رو داشت خجالت بکشید از رفتارتون چطوری میتونید اینقد بی رحم باشید مگه بچه ۲ ساله هستین که اختیار زبونتون رو ندارید بی‌شعوری بد دردیه بددد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیز شرمنده یه سوال خواهرم وسط ابروشو برداشته مامانم نمیدونه چقدر طول می‌کشه در بیاد ۱۵سالشه

بستایش به رشد موهای صورتش داره مثلا اگه خیلی پرموعه تا ۴ روز حتما در میاد اگه رشد موهاش کمه تا ۲ هفته شاید ۱ تار مو تازه به زور

دقیقا بعد وقتی جوابشون میدی تو میشی بی ادب یکی از همکارام منو مسخره کرد ک هیکلت فلان منم گفتم تو هم قد کوتاه یکی دیگه دراومد پشتش ک نه اینجوری نگو ....بعد مثلا اومده منو نصیحت کنه میکه چرا به فلانی اینجوری گفتی گفتم خب اونم تو جمع مسخرم کرد میگه خب اون متاهل تو مجردی نباید جوابشو بدی!!

هیچ وقت یادم نمیره دوم راهنمایی بودم تو یک اکیپی نشسته بودیم یک دختره برگشت به دوستش گفت میدونی تو این جمع کی از همه زشت تره تو  همه هم خندیدن من جای دختره بغض کردم طفلک چند دقیقه بعدش به بهونه دستشویی پاشد رفت دوست صمیمیش بود ها بعضیا بیشعورن

اتفاقا اینایی که همیشه رو بقیه عیب میزارن خودشون از همه بدترن دیدم که میگم

دقیقا این نشون میده کسی که هیچ ایرادی توی صورت تو نمیبینه بنظرش تو خوبی خیلی متواضع و عاقله