2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فدات خدا برات بسازه

عزیزم من الان تاپیکای قبلتو خوندم تو هم شرایط برادر زاده منو داری ک پیش پدر مادر من داره بزرگ میشه اما اونا خیلی هواشو دارن دوسش دارن غصه نخور خدا بزرگه دنیا اینطوری نمی مونه عزیزم پیش مادرتم میری یا ن

من بیست پ هشت سالگی استخدام شدم ! ازمون‌استخدامی‌هرچی بود و‌شرایطشو‌داشتی شرکت کن

چه آزمونی ?

فعلا برا معلم میخا شرکت کنم حقوق خوندم 

استخدامی های دیگ میخا شرکت کنم اما خو هزینه میخاد 

گفتم فعلا معلم بخونم ببینم چ میش نمیش واس همه ثبت نام کنم و بخونم تمرکز رو ی چیز باش

چه آزمونی ?فعلا برا معلم میخا شرکت کنم حقوق خوندم استخدامی های دیگ میخا شرکت کنم اما خو هزینه میخاد ...

مگه چقدره هزینه اش نهایتش هر‌ازمون‌پونصد ولی بجاش ایندت تامین میشه بعدم شما منابع تخصصی رشت و عمومی رو‌باید برای هر آزمونی بخونی دیگه . بانکم رشته حقوق میگیره 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اره میرم مرسی فدات

اگه برات امکانش هست ی کاره پاره وقت پیدا کن ی جای خوب ک خسته هم نشی ایشالا ک ب حق امام حسین خدا ی آدم خوب بذاره سر راهت ک ازدواج کنی بری دنبال زندگیت عزیزم من برات دعا میکنم هرچی صلاحته همون بشه

اگه برات امکانش هست ی کاره پاره وقت پیدا کن ی جای خوب ک خسته هم نشی ایشالا ک ب حق امام حسین خدا ی آد ...

مرسی عزیزم خدا کنه همیشه سلامت و موفق باشی

فعلا درگیر استخدام معلم هستم نمیدونم چ کار کنم بعدش اگه جور نشه

مگه چقدره هزینه اش نهایتش هر‌ازمون‌پونصد ولی بجاش ایندت تامین میشه بعدم شما منابع تخصصی رشت و عمومی ...

اره اخه میدونی چیه باید برا هر آزمونی وقت بزاری بخونی ن اینکه رو چن تا تمرکز کنی نمیش 

اره اخه میدونی چیه باید برا هر آزمونی وقت بزاری بخونی ن اینکه رو چن تا تمرکز کنی نمیش

شما صدتا ازمونم که بخوای بدی بهرحال رشتت حقوقه یه سری. دروس تخصصی داری و یه سریم دروس عمومیه که تو‌همه آزموناس اگه‌میخونی اتفاقا حیف فقط یه آزمون بدی ! 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
شما صدتا ازمونم که بخوای بدی بهرحال رشتت حقوقه یه سری. دروس تخصصی داری و یه سریم دروس عمومیه که تو‌ه ...

میخا شرکت کنم برا همه ولی معلم درساش فرق داره تخصصی و عمومی اصن توش حقوق نیس