2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 57 پست
وااای چ جوری عفونت گرفتی خونی شده😯😯😯

اره یه کوچولو خونی بود

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبور شدم 2 3 بار انجامش بدم 😷

اما خون و این حرفا نداشت 

درد نداره یکم باید بدن و ریلکس کرد نفس عمیق کشید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چند میشه هزینه اش  ،؟؟؟

من درمانگاه رفتم ١٥ تومن براي انجام تست گرفتن ٣٠و خرده اي هم براي جواب ازمايش

ميشه لطفا برام دعا كنيد صاحب ي دختر بشم ..دوست دارم ي خواهر براي پسرم بيارم 🙏🙏🙏
دعا کنید زگیل شوهرم رفع بشه منم سرایت نکنه تا دهانه رحم به خدا زندگی مون مختل شده😔😔😔

ایشالا خدا شفا بده عزیزم🙏🏻🙏🏻

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
چند میشه هزینه اش  ،؟؟؟

ازاد فک میکنم ۳۰۰ میشه ولی من با دفترچه ۱۸ دادم☺️

خیلی کوچولو خون بود روش دکتر گفت بخاطر عفونت کمیه ک داری

من که مشکل نداشتم خون نیومد احتمالا خون شما برای عفونته 

بعد از سه سال انتظار بالاخره خدا یه فندوق تو دلم کاشت و معجزه شو بهم نشون داد الانم دختر گلم تو آغوشمه خدایا شکرت   
پس برم بدم‌😔😔 میترسم از  جوابش واسه اون نمیرم

نه گلم حتما برو

تو رو خدا دعام کنید مشکلی نباشه وگرنه میمیرم.  تازه عروسم😔😔  ی ماه دیگه عروسیمه

پاپ اسمیر برای سرطان رحمه ، یعنی فک میکنی دور از جون...؟؟!!