2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 57 پست
وااای چ جوری عفونت گرفتی خونی شده😯😯😯

اره یه کوچولو خونی بود

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مجبور شدم 2 3 بار انجامش بدم 😷

اما خون و این حرفا نداشت 

درد نداره یکم باید بدن و ریلکس کرد نفس عمیق کشید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چند میشه هزینه اش  ،؟؟؟

من درمانگاه رفتم ١٥ تومن براي انجام تست گرفتن ٣٠و خرده اي هم براي جواب ازمايش

ميشه لطفا برام دعا كنيد صاحب ي دختر بشم ..دوست دارم ي خواهر براي پسرم بيارم 🙏🙏🙏
دعا کنید زگیل شوهرم رفع بشه منم سرایت نکنه تا دهانه رحم به خدا زندگی مون مختل شده😔😔😔

ایشالا خدا شفا بده عزیزم🙏🏻🙏🏻

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
چند میشه هزینه اش  ،؟؟؟

ازاد فک میکنم ۳۰۰ میشه ولی من با دفترچه ۱۸ دادم☺️

خیلی کوچولو خون بود روش دکتر گفت بخاطر عفونت کمیه ک داری

من که مشکل نداشتم خون نیومد احتمالا خون شما برای عفونته 

بعد از سه سال انتظار بالاخره خدا یه فندوق تو دلم کاشت و معجزه شو بهم نشون داد الانم دختر گلم تو آغوشمه خدایا شکرت   
پس برم بدم‌😔😔 میترسم از  جوابش واسه اون نمیرم

نه گلم حتما برو

تو رو خدا دعام کنید مشکلی نباشه وگرنه میمیرم.  تازه عروسم😔😔  ی ماه دیگه عروسیمه

پاپ اسمیر برای سرطان رحمه ، یعنی فک میکنی دور از جون...؟؟!!