2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 65 پست

[QUOTE=51746646]بارداری شیمیایی یعنی لقاح انجام میشه اما به دلیل مشکلاتی چون اختلالات رحمی ضعیف

گه تا قبل از اینکه جنین به رحم بچسبه میتونه هورمون ترشح کنه؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

ایشالا ک هستی 

دیدم ک طرف هم پریود میشده هم باردار بوده 

برو واسه آزمایش نترس

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=51746646]بارداری شیمیایی یعنی لقاح انجام میشه اما به دلیل مشکلاتی چون اختلالات رحمی ضعیف &nb ...

خوندم نوشته بود موفق به لانه گزینی دردیواره رحم نمیشه حتما میتونه. راستش براخودمم سواله چون من 6روزبعداقدام لکه بینی داشتم به مدت11روزدرست موقع پریودم قطع شد. بعدبی بی دادم مثبت شد رفتم ازمایش منفی شد البته الانم 54روزمیگذره هنوزپریود نشدم وبلاتکلیفم. دکترمم گفت احتمال بارداری وجود داره ها پس فردابایدازمایش بدم. 

روهمین حساب تواینترنت خیلی سرچ کردم این چیزاروخوندم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
خوندم نوشته بود موفق به لانه گزینی دردیواره رحم نمیشه حتما میتونه. راستش براخودمم سواله چون من 6روزب ...

سونو هم دادی؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
سونو هم دادی؟

اره روز42. گفت هیچی معلوم نیست بایدازمایش بدی واگرپریود نشدی1بهمن بیاسونو. 

کیست وهیچی هم نداشتم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری