فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان مجردم 121 بازدید | 17 پست ولی دوهفته از موقع پریودیم گذشته چیکارکنم ،دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/12/18 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 هورمونیتنبلی تخمدانکیست وای خیلی هم درد دارم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
123bandekhoda عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 7476 وای خیلی هم درد دارم شرایطش بود برو دکتر.ولی سعی کن پیاده روی کنی .شیرینیجاتم کمتربخور
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 واییی منم همینم دلیلش چیه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 من دوماه گذشته😐 وای خیلی استرس زا و درد اوره مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
گوگولیزهرا عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 424 دلیلش چیه احتمالا تنبلیه البته من این ماه شدمـولی شاید ببخشید خود ارزایی زیاد میکنم باشه بازم نمیدونم
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 احتمالا تنبلیه البته من این ماه شدمـولی شاید ببخشید خود ارزایی زیاد میکنم باشه بازم نمیدونم نه. من خود ارضایی زیاد نمیکنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
گوگولیزهرا عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 424 نه. من خود ارضایی زیاد نمیکنم ولی شاید از کیست قهوه اینا میخوری من رفتم دکترگفت قهوه اینا خوب تیسیت استرستو زیاد میکنه
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 ولی شاید از کیست قهوه اینا میخوری من رفتم دکترگفت قهوه اینا خوب تیسیت استرستو زیاد میکنه قهوه اصلا نمیخورم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
گوگولیزهرا عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 424 قهوه اصلا نمیخورم واقعا نمیدونم برو سنو منم ماه جدید سر وقت نشم میرم چندسالته
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 ولی شاید از کیست قهوه اینا میخوری من رفتم دکترگفت قهوه اینا خوب تیسیت استرستو زیاد میکنه شاید کیست باشه چون اضافه وزن دارم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)