2777
2789
عنوان

تجاوز مسئله ایی جدا از پوششه

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 31 پست
من کردم دنبالش و جیغ و داد تا بیرون مترو ی خیابون دوییدم دنبالش چند تا مرد گرفتن زدنش حستبی یه زنه ا ...

وای امان از این هم جنسای خودمون که انقدر مردا رو پروووو کردن 

بهترین کار رو کردی باید حال این آدما رو گرفت که دیگه دستشون هرز نره

وای امان از این هم جنسای خودمون که انقدر مردا رو پروووو کردن بهترین کار رو کردی باید حال این آدما رو ...

اره مردا غیرت داشتن ب دادم رسیدن زنا میگفتن چرا صدات درومده گفتم من مثل شما عادت ب دستمالی شدن ندارم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دیدم ریپلای زدید بهم ولی تاپیک ترکیده بود 

من همونم که گفتم تو دبیرستانمون دو تا دختر رو در حال همجنسبازی گرفتن 

خواستم بدونم چی گفتید؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

سلام دیدم ریپلای زدید بهم ولی تاپیک ترکیده بود من همونم که گفتم تو دبیرستانمون دو تا دختر رو در حال ...

دبیرستان فرق میکنه اوضاع 

بچه های دبستانی تازه وارد سن بلوغ میشن و از اونجایی که خانواده ها خیلی سختگیر هستن نمیتونن مسائلی که براشون پیش اومده رو با خانواده در میون بزارن 

به همین خاطر از روی کنجکاوی میرن سراغ دوستاشون 

دبیرستان فرق میکنه اوضاع بچه های دبستانی تازه وارد سن بلوغ میشن و از اونجایی که خانواده ها خیلی سختگ ...

بله من تو دبیرستان دیدم همجنسبازی رو

ولی بچه های دبستانی هم دیدم که حرف هایی در مورد علاقه به همجنسبازی و این جور مسائل میزنن هرچند تعدادشون کم بوده ولی متاسفانه جامعه داره بد میشه واقعا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

میگم جدا از پوششه

عزیزم بعضی اوقات بی تاثیر هم نیست درسته واقعا ممکنه ذات طرف اونقدر بیمار باشه که به سن ونسبت وپوشش اهمیت نده اما گاهی بعضی افراد بخاطر همون پوشش بد توجهشون جلب میشه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چه موضوع غم انگیزی

یه عکس دیده بودم از یه اداره پلیس که لباس قربانیان تجاوز رو رو دیوار آرشیو کرده بود مثل موزه

حق با شماست چون تجاوز ربطی به پوشش نداره

ولی تو جوامعی که بگیر و ببند بیشتر باشه ، بیماری های جنسی و عقده هم بیشتره و انحراف و تجاوز بیشتر رخ میده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

والا اینجا یه عده ادم هستن ک همه چیو ب حجاب و پوشش ربط میدن

وگرنه تجاوز ربطی ب پوشش نداره در موردایی ک شما گفتی

اینجا بگی خیلی ببخشید خر جلوم گوزیده میگن اگه حجاب داشتی خر جرعت نمیکرد جلوت بگوزه

چه تاثیری

نمیشه پوشش رو نفی کرد، یک عده که خب ذاتا مریض هستند و نوع پوشش یا حتی اصلا هیچ چیز طرف مقابل براشون مهم نیست ، اما خب یک عده مریض دیگه هستند که با پوشش تحریک میشن ، کسی که لباس ناجور میپوشه رو به دید دیگه ای نگاه میکنند، مثل کسی که طلا و جواهراتش رو تو سینی گذاشته و دور میده، افراد کمی هستند که اونقدر خویشتن دار باشند که نگاهی به اون طلا نکنند، متاسفانه افرادی هم پیدا میشن که بخوان به اون طلا و جواهر دست پیدا کنند و تصاحبش کنند، نمیشه که همه دزدهای شهر رو زندونی کرد ، پس بهتر و عقلانی تر هست که از چیزهای باارزشمون مراقبت کنیم قبل اینکه دزدی قصد دیت کحی داشته باشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیشه پوشش رو نفی کرد، یک عده که خب ذاتا مریض هستند و نوع پوشش یا حتی اصلا هیچ چیز طرف مقابل براشون ...

پس در واقع خانمها همیشه مسئول تحریک شدن ونشدن آقایون هستن.

وجالب اینکه اگر پوشش امنیت ایجاد میکرد الان باید افغانستان .پاکستان عراق . جز امن ترین کشورها بود. 

در حالیکه میزان تجاوز در افغانستان بسیار زیاد است در صورتیکه خانمها برقع دارند. 

البته دوست عزیز من طرفدار برهنگی نیستم