2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزون دوزن عزیزم ..اتفاقا بسیار با کیفیت ن. احتمالا تاحالا خرید نکردی یا از پیج های معتبر خرید نکردیم ...

اتفاقا بر اساس تجربه میگم

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

اتفاقا بر اساس تجربه میگم

میگم که

انتخابای خوبی نداشتی.از پیج های نامعتبر خرید گردی

برای لباس خونگی و شومیز هیبا.پادمیرا.آی بولک.اینفینیتی

برای مانتو مزونی زهرا رحیمی.نعیمه محسنی و.. همشون خوبن

خرید آنلاین هم بلدی میخواد.سایزتو چک کنی.پبج معتبر و تشخیص بدی و...

من بشدت راضیم. و قیمتا هم اصلا فضایی نبوده و پول اجاره مغازه طرفو ندادم

باز هرطور صلاحه 

میگم کهانتخابای خوبی نداشتی.از پیج های نامعتبر خرید گردیبرای لباس خونگی و شومیز هیبا.پادمیرا.آی بولک ...

مانتو گرون نیسپارچه و خیاط گرون شده

دقیقامن یه مانتودوختم باپارچه ودستمزد ۲۰۰تومن کمترازقیمت بازارشداونم اگرمعطلی دوبارپیش خیاط رفتن هیچی نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه مسخرم نمی‌کنین ،مانتو می‌خوام بگیرم ۸۰۰ تومان😐

جنس خوب 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مزون دوزن عزیزم ..اتفاقا بسیار با کیفیت ن. احتمالا تاحالا خرید نکردی یا از پیج های معتبر خرید نکردیم ...

میشه سایت یا پیجی اگه تو روبیکا یا ایتا دارین که با کیفیت و مورد پسندتون هست بفرمایین اونی که معتبر و خودتون خرید میکنین 

من اعتماد به خرید اینترنتی برای لباس و کفس و کیف بهشون ندارم میترسم یا کلاه. بردار باشن یا جنس فیک و بدرد نخور بفرستن 

میگم کهانتخابای خوبی نداشتی.از پیج های نامعتبر خرید گردیبرای لباس خونگی و شومیز هیبا.پادمیرا.آی بولک ...

مزونی  باز پیشنهاد میدی ///؟// 

2790
2778
2791
2779
2792