2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 77 پست

من عااااشق شیر بودم...بودمااااااااا..عادتم داشتم با عسل قاطی کنم بخورم،بخورماااااا..دیگ لب نمیزنم..اوققققق...ولی از شوخی گذشته نه نشونه عفونت نیست.مصرف آبتو زیاد کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اه من رفتم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عهه چرا  مگه تو شیر عسل تولید نمیکردی.  😂😂😂

اییییییی خدا خفت نکنه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یه مدت ترشحات سفیده تخم مرغی رو میخوندم از تخم مرغ بیزار شدم

اههههههههههههههههههههههههههههه خدایا منم یه بار پنیر رو خونده م هنوزم یادم نرفته

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
بخدا خیلی بد بود هی میگه اینا چیه میخونی؟زنا چه چیزاییو بو میکنن خخخخ

خخخخخخ بگو بیخیال 

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

ی بوی شیرینی داره شبیه بوی شیر یا عسل.

میشه مسخره نکنین.

من واقعا قصدم حال بهم زنی نبود به خدا

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شیروعسلوتاحالابونکردم نمیدونم چ بویی دارن ولی فک کنم بوبایدتندوزننده باشه 

بوی شیرینی داره عین بوی عسل

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه