bbbbb66 مدیر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 183 عنوان چی ندارید⁉️😶 | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست سرزبون ندارم هیچ 1403/12/18 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه__بنفش؛ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2502 گذشت قضاولم بو چه زندگی خوت بو چشدی بوچگ خراوکی؟ متاهل🤍💍میکاپ آرتیست
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16426 قضاولم بو چه زندگی خوت بو چشدی بوچگ خراوکی؟ 😄بوچک نیه وللهاصلا ناتانم حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
زندگیم_فدای_خندهات_پ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 1957 سیاست ندارم کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ملکه__بنفش؛ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2502 😄بوچک نیه وللهاصلا ناتانم خوت جمع که ظریفگم منال سنه ی؟ متاهل🤍💍میکاپ آرتیست
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16426 خوت جمع که ظریفگم منال سنه ی؟ اریحالم جوریکه ناشی تا صوح بمینمجاری بزانم اکفمه صبحا😂 حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
ملکه__بنفش؛ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2502 اریحالم جوریکه ناشی تا صوح بمینمجاری بزانم اکفمه صبحا😂 دوله روت به خوا سیگار چشدی نیه بو دنیا و عالم هیچ پیایی نیه بو ژنی درو نیژه بو او منالت دلت قویکه متاهل🤍💍میکاپ آرتیست
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16426 دوله روت به خوا سیگار چشدی نیه بو دنیا و عالم هیچ پیایی نیه بو ژنی درو نیژه بو او منالت دلت قویکه من باوک و دایک و شارکم جی هیشتله منالی و جوانی خوم گذشتم کردهرچیکی وت وتم بان چاوامسالیش ایوت ناچینو بو سنه روژه بگرین وتم باش قیناتا ایسه نیوه بیژم نهفقط وتم هوش خوتو بوه من ناگذرم اویشی نکرد بومدعام بو بکه یا خوا بمرم راحت بوم حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
الهام2325 عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 11906 پیشونی سیاهههه یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹
ملکه__بنفش؛ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2502 من باوک و دایک و شارکم جی هیشتله منالی و جوانی خوم گذشتم کردهرچیکی وت وتم بان چاوامسالیش ایوت ناچینو ... بو پیا دعای خوت کی 😐😐😐منیش گشتم جی هیشت منالی جوانی گشتی گرد کر خوشگی چو وه شون گنج و چشته درو دا له من اچیم اوه تلویزیونی هس تعمیری بکیم متاهل🤍💍میکاپ آرتیست