2777
2789
چرا اخرین ط؟؟؟!

چون دوس ندارم صدای پای بالایی ها رو اعصابم باشه و خب نورگیرش هم بیشتر 

البته خونمون کلا خیلی نورگیر نداره

به خاطر مزایای دیگه ش خریدیم

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سهم از زمین تو تک واحدی بیشتره  سر وصدا کمتره  میتونی با خیال راحت درب خونه رو باز کنی&n ...

عزیزم منظورت ازسهم از زمین تو تک واحدی بیشتره یعنی چی؟؟؟؟

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
تک واحدی  طبقه آخر  زیر ۳ سال ساخت  شخصی ساز  ویو ابدی  تراس رو به قبل ...

تراس رو به قبله بخاطر دیش؟؟

چرا ط آخر؟؟

ویو ابدی یعنی چی؟

موتور اسانسور بقل اسانسور میشه؟

و چه موارد دیگ؟

خدایا شکرت ...  
چون دوس ندارم صدای پای بالایی ها رو اعصابم باشه و خب نورگیرش هم بیشتر  البته خونمون کلا خیلی ن ...

طبقات بالا خب مشکلات دیگ هم داره نداره؟

من یه خونه دیدم خوشم اومده ط اوله

خدایا شکرت ...  
تراس رو به قبله بخاطر دیش؟؟ چرا ط آخر؟؟ ویو ابدی یعنی چی؟ موتور اسانسور بقل اسانسور میشه؟ و چه م ...

تراس رو به قبله بخاطر اینکه افتاب گیره و تابستون خنک تره و زمستون گرم تر چون شمالی و جنوبی هست 

خونه شرقی و غربی به درد نمیخوره 

طبقه آخر به خاطر اینکه سر و صدایی نیست بالای سرتون

ویو ابدی هم یعنی جایی هست مثل مشرف به پارک یا سر نبش کوچه و دیگه خونه ایی جلوش ساخته نخواهد شد 

موتور اسانسور صدا داره مثلا کنار دیوار اتاق خواب نباشه که با هر بار بالا و پایین رفتن صداش شنیده بشه 

موارد دیگه هم مثل همسایه خوب 

دسترسی به مغازه و درمانگاه و مدرسه و غیره

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
عزیزم منظورت ازسهم از زمین تو تک واحدی بیشتره یعنی چی؟؟؟؟

عزیزم مثلا یه اپارتمان با ۴ طبقه بعد از ۲۰ سال که بنا دیگه فرسوده محسوب میشه و ارزش نداره کل زمین تقسبم بر ۴ میشه و سهم شما یا همون قدر السهم ارزش داره و میتونید خونه رو بفروشید 

اپارتمان که زمینش ۱۰۰ متره و ۴ واحدیه سهم شما ۵۰ متر میشه

اما به مجتمع ۳۶ واحدی یعنی کل زمین تقسیم بر ۳۶ میشه ک ارزش نداره

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
تراس رو به قبله بخاطر اینکه افتاب گیره و تابستون خنک تره و زمستون گرم تر چون شمالی و جنوبی هست  ...

ممنون دوست عزیز

من ی خونه دیدم تقریبا همه این شرایطو داره

فقط ط اوله

خدایا شکرت ...  

محله مهمه که خلوت باشه و ارامش داشته باشی .دسترسی به خیابان اصلی.ساختمان نوساز باشه.پاکینگ حتما داشته باشه.خیلی مهمه که خونه خوش نقشه باشه.پذیرایی مربع باشه.اشپزخونه کابینت زیاد داشته باشه.یک خوابه یا دو خوابه بودن هم بستگی به نظر خودت و متراژ خونه داره.نور گیر باشه.بالکن حتما داشته باشه.اتاقها کنار اسانسور نباشه.از تمیزی  ساختمون تا حدی میتونی بفهمی که همسایه ها چه مدلی هستن.

اضافه کنم که خونه که نوساز باشه حتما اسانسور داره پس  دو طبقه بالا خیلییی بهتره از پایینی هاست چون نور بیشتری دارن.ولی اگه به هر دلیلی اسانسور نداشته باشه طبقه دوم و حتی المقدور سوم خوبه

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ