kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 عنوان گواهی ولادت یا کارت تولدم رو از کجا بگیرم کسی میدونه 73 بازدید | 5 پست الان نیازشون دارم لطفا نپرسید چراو ندارمشون مادرم نگهشون نداشتهاز کجا بگیرم اینارو؟تو پرونده بهداشت یا ثبت احوال هست اینارو؟ لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏 1403/12/17 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 7558 گواهی ولادت رو موقع گرفتن شناسنامه باید بدن ثبت اموال کارت واکسن رو بهت نمیدن ولی بری پیگیر بشی تاریخ واکسن هات رو بهت میگن
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 گواهی ولادت رو موقع گرفتن شناسنامه باید بدن ثبت اموال کارت واکسن رو بهت نمیدن ولی بری پیگیر بشی تاری ... تاریخ واکسن نمیخام عزیزمساعت تولدمو میخاممم عزیزم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 7558 تاریخ واکسن نمیخام عزیزمساعت تولدمو میخاممم عزیزم باید بری بیمارستانی که دنیا اومدی از طریق اسم مادرت و روز تولدت پیگیری کنی
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 باید بری بیمارستانی که دنیا اومدی از طریق اسم مادرت و روز تولدت پیگیری کنی بهم میدن بنظرتتت؟لطفا اگر اطلاع داری بهم بگو🥹 لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 7558 بهم میدن بنظرتتت؟لطفا اگر اطلاع داری بهم بگو🥹 واقعا نمیدونم ولی برو اگر انقدر برات مهمه برو با رییس بیمارستان صحبت کن شاید باهات همکاری کرد