2777
2789
عنوان

باردارم

203 بازدید | 15 پست

دوست دارم باردارباشم و این تاپیک و بزنم ب زودی میشه برام دعا کنید انتظار ۱۰ سالم بپایان برسه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ان شاالله به زودی خدا دامنت رو سبز کنه و دلت شاد سه عزیزم. در کنار درمان های پزشکی و دارویی سعی کن اصلاح سبک هم داشته باشی یعنی تغذیه سالم و کاهش وزن و ورزش و...

به امید خدا نتیجه میگیری

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

الهی آمین فقط خیلی ویتامین سی بخور که بچت خوشکل و باهوش بشه. منیزیوم هم بخور تا آخرای بارداری که بچت ...

دعاکن زودی باردارشم ده ساله منتظرم دارم دق میکنم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

دعاکن زودی باردارشم ده ساله منتظرم دارم دق میکنم

دکتر محمد پور از اینستا پیدا کن. نه ازت پول میگیره نه چیزی. چندتا آزمایش تو هایلایت های پیجش هست میدی. استرس تو کم کن. با اولترا ویتامین سی. اولترا منیزیوم و لیکوپن. پرگناکر و چند تا داروی دیگه یکار میکنه گرده افشانی کنی ا نش الله. تو هایلایت هاش درمورد بارداری هم هست. دکتر فشارکی اصفهان هم کارشون خوبه