2777
2789
عنوان

گرسنمهههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم شرایط تو داشتم وای نشستم ماکارانی خوردم خیلی چون بی سحر روزه بودم وای کاشکی نمیخوردم الان از ...

عه ماهم ماکارونی داریم اتفاقااا

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سر چی قهری حالا

قهر که نه ولی خب از صبح که دعوا شد اینجام

سره درس و اینا بابام خیلی گیر میده میگه تست بزن همش منم میگم پدره من خب اول باید درسو یاد بگیرم بعد بتونم تستشو بزنم

حالا این مکالمه ها نه خیلی تند و عصبانیش بکن با توهین

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من هیچکی از دلم در نمیاره اخرش خودم پروپروو میرم بخورم😂

من بابام میاد بعضی وقتا مامانم میاد قلقلکم میدن میخندم آشتی میکنیم بعد دیگه انقد اذیت میکنم توهم برو بخور اگه چیزی گفتن بگو گگگگگ

اشک شو،اما نه تو غم.

من بابام میاد بعضی وقتا مامانم میاد قلقلکم میدن میخندم آشتی میکنیم بعد دیگه انقد اذیت میکنم توهم برو ...

خوش بحالت خونه ما ازین لوس بازیا خبری نی😂

تا 10 روزه دیگه هم نخورم براشون مهم نیست

خوش بحالت خونه ما ازین لوس بازیا خبری نی😂تا 10 روزه دیگه هم نخورم براشون مهم نیست

الهی بچممم برو بخور غذاتو اینجوری اذیت میشی تازه ساعت ۱۰عه هنوز تا اخرشب ۳ ۴ ساعت مونده

اشک شو،اما نه تو غم.