2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزمم لود ششد

مثبته گلم مبارکه .مال من شب منفی بود صب دیدم مثبته و درستم بود 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بچه ها به نظرتون من چیکار کنم؟ من برای تقریبا 6ماه دیگه میخام برای بارداری اقدام کنم. به نظرتون از ...

برو تحت نظر باش از الان اگر تنبلی داری.اگه الانم نرفتی سه ماه قبل اقدامت حتما برو تا دکتر برات سونو و آزمایشات مربوط به قبل بارداری و بنویسه و یدوفولیک یا اسیدفولیک برات تجویز کنه

نمیدونم.تازه اینم الان رفتم یه دکتر دیگه اون نوشت.دکتر خودم نه

ای بابا.ان شاالله که خیلی زود با این دکتر جدید نتیجه بگیرید

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین
مبارک باشه مال ششما ههم

مچکررررم ...الان دیگه دخترم شب و روز مشغول بازیه تو دلم هی ابراز وجود میکنه با چک و لگد  😀😀😀😀

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

عزیزم انشالله مثبت باشه زود خبرش رو بدی . دعا کن همه مامنتظرا هم به زودی مامان شیم. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
برو تحت نظر باش از الان اگر تنبلی داری.اگه الانم نرفتی سه ماه قبل اقدامت حتما برو تا دکتر برات سونو ...

مرسی گلم.خیلی میترسم حامله نشم.کسی بوده با وجود تنبلی باردار شده باشه؟

یه دختر دارم که با