اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدانم شاید درست نگرفتی توکلت ب خدا من همیشه بزای همه استخاره میگیرم اصولا
بعدم عزیزم تو متکی ب پسر مردم ک نیستی خدای توام بزرگه اون پسر رو رها کن و تمام
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
ن عزیزم نگو این حرفو استخاره با قرآن و تسبیح رد خور نداره اشتباه نیست مک شب خاستگاریم گرفتم نه اومو مطمئن شدم اون خاستگاری بهم میخوره این طور نگو کاره عزیز جان
اخه ببین با وضورو به قبلهکل شرایطشو رعایت کردم بعد خوب دراومد الان شما میگی نه افتادخب من چجوری دیگه ...
وضو مستحب فکر کنم باشه رو ب قبلیه بشین بعدش ۳ تا صلوات بفرست بعدش بقیه اعمال استخاره. ...