2821
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 32 پست
زهرا و اینکه متتظرش بمونم خوبه؟

ن افتاد خاهرم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی💔پس چرا خودم گرفته بودم اونطوری در اومد💔

نمیدانم شاید درست نگرفتی توکلت ب خدا  من همیشه بزای همه استخاره میگیرم اصولا 

بعدم عزیزم تو متکی ب پسر مردم ک نیستی خدای توام بزرگه اون پسر رو رها کن و تمام 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

نمیدونم💔دیگه به استخاره هم نمیتونم اعتماد کنم :)💔

ن عزیزم نگو این حرفو استخاره با قرآن و تسبیح رد خور نداره اشتباه نیست مک شب خاستگاریم گرفتم نه اومو مطمئن شدم اون خاستگاری بهم میخوره این طور نگو کاره عزیز جان

ن عزیزم نگو این حرفو استخاره با قرآن و تسبیح رد خور نداره اشتباه نیست مک شب خاستگاریم گرفتم نه اومو ...

اخه ببین با وضو

رو به قبله

کل شرایطشو رعایت کردم 

بعد خوب دراومد 

الان شما میگی نه افتاد

خب من چجوری دیگه اعتماد کنم 💔💔💔

دلم شکست

فقط به خدا امید داشتم

اخه ببین با وضورو به قبلهکل شرایطشو رعایت کردم بعد خوب دراومد الان شما میگی نه افتادخب من چجوری دیگه ...

وضو مستحب فکر کنم باشه رو ب قبلیه بشین بعدش ۳ تا صلوات بفرست بعدش بقیه اعمال استخاره. ...

وضو مستحب فکر کنم باشه رو ب قبلیه بشین بعدش ۳ تا صلوات بفرست بعدش بقیه اعمال استخاره. ...

من اون استخاره که تو مفاتیحه رو گرفتم

یه صلوات

سه تا توحید 

بعد دانه های تسبیح هشت تا هشت تا کم میکنی هر چقدر موند بر اساسش تفسیر میکنیم 

بله همیشه درست یه بارم نشده اشتباه در بیاد نمی‌دونم چطور شده برای شما اشتباه در اومده اصلا استخاره ب ...

عجب

شانس من

حتی الان که این خانم دوباره اینجا برام استخاره گرفت

گفت نه افتاده

ولی نمیدونم این استخاره جوابش درسته یا قبلیه

چون معمولا میگن تا شرایط عوض نشد همون استخاره اول

از یه طرفم که دیدم تو رابطس

نمیدونم واقعا

سردرگمم بیشتر