2777
2789
عنوان

نامزد عقد کرده سیزده سال بزرگترم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 50 پست
اگر به دلت هیچ جور نمیشینه نمیتونی ارتباط جسمی و عاطفی بگیری بعدها درست نمیشه فقط وضعیت بدتر میشه چن ...

چندسالتون شما؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داماد ما متولد ۶۹ 

خواهرم ۸۰ 

۱۱سال تفاوت دارن 

ولی هیچ مشکلی ندارن اصلا 

داماد ما پشت کم پشته دکتر میره 

شما به نظرم مشاور برو 

و یه مدت سعی کن تیپشو عوض کنی 

اگه قراره تو صورتش دست ببره بینی عمل کنه 

پوست صورتشو بکشه 

زاویه و لیفت کنه

موهاشم جای دیگه بکاره 

یه تغییراتی اینجا کنه 

با هم بیرون برید مسافرت و شهربازی ببین چقدر هم پای توعه 

یه فرصت ۳ماهه بده اوکی نشدید جدا بشید

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
داماد ما متولد ۶۹ خواهرم ۸۰ ۱۱سال تفاوت دارن ولی هیچ مشکلی ندارن اصلا داماد ما پشت کم پشته دکتر میره ...

بچه دارن خواهرت؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

بچه دارن خواهرت؟؟

اره یه پسر ۳ساله

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
2790
2778
2791
2779
2792