2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شپش ندارمشوره نمیدونم اما همسرم کف سرمو که دید گف یه چیزای سفید کف سرته نمیدونم از خشکی بود یا چی

شوره اس 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

باید دیر به دیر حمام بری و شامپو مخصوص بخری برو از عطاری هم بپرس به احتمال زیاد ی جوشانده یا ی روغن ...

وای نه اگه دیر برم که فقط باید بخارونم مغز سرم میخاد بترکه

دو روز درمیون میرم حموم بازم میخاره

عه چه خوب حالا برم عطاری ببینم چی میگه

وای نه اگه دیر برم که فقط باید بخارونم مغز سرم میخاد بترکهدو روز درمیون میرم حموم بازم میخارهعه چه خ ...

از داروخونه شامپو سلنیوم سولفاید ۱ درصد بگیر بزن بعد که خوب شدی به مرور کمش کن یهو قطع نکن اگه بعد دو سه بار استفاده تاثیری نداشت شامپو کتوکونازول بگیر

محصولات عطاری هم فایده ای نداره این شامپوهایی که بهت گفتم خیلی سریع جواب میده

میتونی قطره کلوتریمازول هم بگیری بعد حموم به اون ناحیه که میخاره بزنی 

یه گوشه از کف سر همسرم خارش شدید داشت .اون قسمت موهاش م میریخت .رفتم داروخانه لوسیون که شبیه قطره بو ...

این قطره ها کورتون هستش عزیزم خوب نیس زیاد نزن براشون

اره باید روغن تراپی کنم کف سرمو 

منم این ماه سرم خیلیییی میخارید.اصلا یک درصد هم احتمال نمیدادم سرم شپش بیفته تا این که دوروز پیش فهم ...

حیونات خانگی شپش میارن .متاسفانه یکی داشته باشه سریع به همه منتقل میشه

از داروخونه شامپو سلنیوم سولفاید ۱ درصد بگیر بزن بعد که خوب شدی به مرور کمش کن یهو قطع نکن اگه بعد د ...

وای خدا کنه جواب بده دارم دیگه خل میشم از خارش.

اخه قطره فایده داره؟؟ چون همه جای سرم خارش داره فقط یه نقطه نیس

منم این ماه سرم خیلیییی میخارید.اصلا یک درصد هم احتمال نمیدادم سرم شپش بیفته تا این که دوروز پیش فهم ...

جدی؟ اخه من دوسال پیشم همین بودم شامپو فولیکا ضدحساسیت و ضد خارش گرفتم خوب شد

اما دوباره پارسال و امسال همین وضعه دوباره همون شاممو رو گرفتم تاثیری نداشت

2790
2778
2791
2779
2792