بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون به ماما بگم بفرسته یا برم پیش متخصص بعد چجور آزمایش میگیرین از خون منآخه نمیدونم کجا شنیدم سرنگ ...
ن برو متخصص. آزمایش سلفیری ک مثل بقیه ازمایش هاست. خون میگیرن. ولی آمینو از آب دور جنین نمونه برمیدارن ک از طریق ناف شما انجام میشه. آمینو خطر سقط داره چون ممکنه کیسه آب پاره بشه. بهتره بری متخصص خودش راهنماییت میکنه. ولی حتمااا برو
میگن هزینش خیلی بالاست میترسم شوهرم نده در حد ۴ ۵ میلیون باشم خودم دارم بدم
شوهرت حاضره بچه ناسالم داشته باشه ولی حاضر نیست ده تومن خرج کنه
اصلا چرا باهاش ازدواج کردی اینقد گداست نه ویارونه میخره برات نه خرج دکتر میده پیش ماما هم ک میری مشخصه دکتر هم نمیری بهتم میگه همش میخابی اینم شد زندگی تو سن18 نوزده درگیرشی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
منم گرون ترین آزمایشارو سونو ها رو کردیم فکر کنم همین آنومالی بود همه چی سالم بود ولی نشد
عزیزم تو خانواده مشکل ذهنی و جسمی داشتین
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون