2777
2789
عنوان

ایا ممکنه بی بی چک اشتباه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اينكه همه به رحم آسيب ميزنه و در بعضى افراد موجب نازايى ميشه سقط يك آسيب به رحم زن

ماما بهم قرص داد برای سقط بعد پرسیدم اگه بعدش حامله میشم سقط کنم گفت آره بعدش حامله میشی 

سقط من با قرص و خود خواسته بود ،من فقط با پیشاب و بدون دخول حامله شدم که همون روز نامه پرده بکارت هم ماما بهم داد گفت سالمه بکارت ات

ماما بهم قرص داد برای سقط بعد پرسیدم اگه بعدش حامله میشم سقط کنم گفت آره بعدش حامله میشی سقط من با ق ...

انشالله كه بشين 

در سقط ى چيزى به گوشت رحم وصل شده ما اونو ميكنم 

آيا كسى ميتونه پيش بينى كنه وقتى اونو ميكنيم رحم سالم ميمونه ،به رحم جراحت وارد كردى و اون منطقه رو براى لانگزينى و اتصال جفت هاى بعدى از دست ميدى 

اگ یکی پر رنگ یکی کمرنگ بارداری هیچی دیگه زودتر برید خونتونسقط نکن ک عذاب وجدانش تا اخر عمر هراهتهبع ...

نمیشه عزیزم 

من دارم درس میخونم اون میره خدمت 

هنوز هیچی نگرفتیم 

واقعا شرایطش نیست 

توروخدا اگ بودی سقط نکن من سقط مکررم حسرت بچه مونده ب دلم🥲

نمیشه من خدم 19 سالمه 

فقط دعا میکنم اوت تست غلط باشه 

چون چند وقته حالت تهوعم 

با اینک پریود میشدم 

الان زدم یکی کمرنگ یکی پررنگه 

اژ استرس دارم میمیرم کاش کمکم کنین 

ماما بهم قرص داد برای سقط بعد پرسیدم اگه بعدش حامله میشم سقط کنم گفت آره بعدش حامله میشی سقط من با ق ...

عزیزم شما از کجایین 

من نمیدونم پیش چ دکتری برم 

من واقعا شرایط بدی دارم

منم مث شما با پیشاب اونم از روی ندونستن 

من چند وقت دیگه کنکور دارم 

از این طرف این موضوع 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

نامزدمم بهش میگم میگ من که کاری نکردم 

چون اطلاعاتش کامل نیس و هیچی نمیدونه فک میکنه باید حتما کاری کنه ک بشه 

واقعا سخته برام چیکار کنم 

استرس دارم 

عزیزم شما از کجایین من نمیدونم پیش چ دکتری برم من واقعا شرایط بدی دارممنم مث شما با پیشاب اونم از رو ...

منم با نامزدم رفتم دکتر بگو مرخصی بگیره برین دکتر 

تو حامله ای ،منم مثل شما بودم باور نمی‌کردم که حامله ام 

دکتر ماما پیش من و نامزدم گفت با پیشاب میشه حامله شد .

دختر گل تو حامله ای الان .و زنگ بزن سریع بیاد و برین پیش ماما 

منم با نامزدم رفتم دکتر بگو مرخصی بگیره برین دکتر تو حامله ای ،منم مثل شما بودم باور نمی‌کردم که حام ...

بعذش هیچ اتفاقی نیفتاد ؟ دیگ کسی خبر نشد ؟ 

قرصو ک میخوری بعذش حالت بد نمیشه؟؟؟ 

از شما چند وقته بود 

و پریود میشدی؟ 

چون من پریود شدم همین دو هفته پیش 

بعذش هیچ اتفاقی نیفتاد ؟ دیگ کسی خبر نشد ؟ قرصو ک میخوری بعذش حالت بد نمیشه؟؟؟ از شما چند وقته بود و ...

من چند روزه حالت تهوعم و نمیدونم این اژ یبوستمه یا واقعا همین بارداری ولی واقعا باورم نمیشه همیشه ترسشو داشتم 

شکمم یکم بزرگ شده زیر شکمم یکم ترک شده البته اژ خیلی قبله شاید برا چاقی لاغریه نمیدونم 

من معدمم مشکل داره 

من رابطم شاید اژ ی ماه پیش باشه با همون پیشاب 

ولی خب پریود میشدم 

بنظرتون امکان نداره بی بی چک غلط باشهذ؟ دوباره نگیرم؟