2821
2789
عنوان

قرمه سبزی 😩😩🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 24 پست
والا اماده گرفتم خیر ندیده ها نمیدونم ترکیباتش چی بود اصصصلا عطر و بو نداشت . اعصابم خورد شد با خورد ...

ببین سبزی رو خودت  خورد کن و بزار همیشه سیااع سیاه بشع ینی من فک کن شوهرم اومده خونه گفته بوسوخته میاد درایت حد خخ ولی خب ن ک بسوزونیش دود کن روغنش خشک نشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا اماده گرفتم خیر ندیده ها نمیدونم ترکیباتش چی بود اصصصلا عطر و بو نداشت . اعصابم خورد شد با خورد ...

وقتی ظاهرش خوب بوده پس به آشپزی شما ربطی نداشته به سبزیات بوده سیر هم با پیازت سرخ کردی؟

ببین تو یه مایتابع سبزی رو سرخ کن بزار سیاه سیاه بشع های پشت سرهم تندتند تلاش بده ولی روغنش زیاد و ...

مرسییی دقیقا همینجوری درست میکنم ببینم چی میشه

میخوام واسه سحری درست کنم ۴ تا لیوان آب بریزم اوکیه؟

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
وقتی ظاهرش خوب بوده پس به آشپزی شما ربطی نداشته به سبزیات بوده سیر هم با پیازت سرخ کردی؟

نه فقط پیاز 

ظاهرش خوب بودا 

همین ک خوردم انگار اب هیییچ طعمی نداشت . فک کنم اصلا شنبلیله توش نزدن . همش تره اسفناج بوده 

دیگه خودم سبزی میخرم درست میکنم . مثلا خاستم کارم راحت شه اماده گرفتم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
مرسییی دقیقا همینجوری درست میکنم ببینم چی میشهمیخوام واسه سحری درست کنم ۴ تا لیوان آب بریزم اوکیه؟

من قابلمم متوسطه آب پرش میکنم تاصب بزارش کمش کن تا خود آب تبخیر بشه و روغن بیادسرش درشم نیمه باز بزار آب زیاد بزاری بهتره تاکم باشه بلاخره براسحریت جامیفته روغن میادباالاش

اول از همه گوشت گوسفندی و یدونه قلم بگیر

بعدش پیازتو رنده کن و بریز تو قابلمه یکم که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کن و دراین حین فلفل سیاه کمی زردچوبه و ادویه هفت قلم (از عطاری بگیر) بهش اضافه کن 

بعد سبزی که قشنگ سرخ کردی بهشون اضافه کن بعلاوه لوبیا چیتی که از شب قبل خیسوندی (حتما لوبیا چیتی بریز نه قرمز!! چون یه لعاب خاصی به خورشت میده)

در نهایت من برای ۴نفر ۶لیوان بزرگ آب می‌ریزم و میذارم با شعله کم ۴ـ۵ساعت بپزه

یه ساعت آخر هم لیمو و نمک رو اضافه کن 

لیمو رو از قبل بجوشون که تلخیش بره و زیاد لیمو نزن که خورشت تلخ نشه !

من رب به خورشت سبزیم نمیزنم دوست داشتی میتونی یه قاشق بریزی 

اینم عکس قورمه سبزیم🤩