2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و انتظار 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست
ااسترس ندارم بیشتر فکرم مشغوله و ناراحتم.

خب دیگا خدهر کلی تاثیر داره بخدا .باید ذهنت خیلی اروم کنی که هورمونا تنظیم باشن .خیلی فرق داره رو نتیجه ❤

اینو دیدم که میگم همه دکترا اگ همینو میگن .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حس میکنم این ماه یا نهایت ماه بعد باردار میشی نمیدونم چرا🥲🕊❤

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

روی شکم و پهلوهاتون رو روغن سیاهدانه بزنید و با پارچه ببندید شبانه، حتما انجام بدید

آره اینو خیلی شنیدم که تخمدانارو بکار میندازه باشه عزیزم ممنون ازت❤

باردارم❤❤

خب دیگا خدهر کلی تاثیر داره بخدا .باید ذهنت خیلی اروم کنی که هورمونا تنظیم باشن .خیلی فرق داره رو نت ...

باشه عزیزم سعی میکنم خودمو سرگرم کنم ممنون ازت ❤

باردارم❤❤

نه چک نکردم زیاد نخوردم شاید 7بار شد یا 7لیوان .

نخور اینچیزا که با هورمون سروکار دارن بیشتر باعث مشکل میشن اب پیازه ، رازیانه س ،بعضی دمنوشاست مثل تخم شوید و سیاهدونه و.. درسته برا رحم شاید مفید باشن ولی خیلی وقتا باعث کیست میشن یا رو پرولاکتین اثر بد میذارن 

بهترینش حرکات یوگا و پیلاتسه از نت بگیر من انجام میدادم قبل از بارداری ، اگه میتونی روزانه پیاده روی داشته باشه روغن سیاهدونه رم شبا بمال به شکمت ، قند مصنوعی رو کلا حذف کن سبزیجات زیاد بخور 

به امید خدا زود نتیجه میگیری

🤍🌱
هزینش چقدر میشه ؟ من از خود خدا خواستمو میخوام

درخواست بدین

چندتا کار هم هست میگم خودتون انجام بدین

اژ خدا خواستن خیلی خوبه

ولی گاهی دعا با زبون خودمون مستجاب نمیشه خدا میفرماید با زبونی که گناه نکردی دعا کن تا اجایت کنم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

سلام عزیزم انشالله با بیبی چک مثبت خوشحالمون کنی❤️

🥰😍♥️

سلامت باشی.

میگم با ۴،۵ بار امکانش هست؟

۲ روزش هم تو دوره ی باروری بود؟

کمر و پهلوم درد میکنه.

چند روز پیش هم سمت چپ کشاله ران تااا نوک انگشتای پای چپم و شست پام تیر میکشید.و سمت راست فقط کشاله ران.

الان حس میکنم درد کمتر بیشتر شد.

پریودامم نامنظمه یکم.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

اره با یبارم میشه

اها

ولی ماه قبل با یک بار نشد. اولین ماه اقدام هم بود😄🤣

و خیلی درد داشتم روزای بعدش.هورمونامو به هم ریخت.

ولی این ماه خیلی خیلی کمتر درد دارم

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

نخور اینچیزا که با هورمون سروکار دارن بیشتر باعث مشکل میشن اب پیازه ، رازیانه س ،بعضی دمنوشاست مثل ت ...

انشالله  باشه عزیزم انجام میدم ممنون ازت ❤

باردارم❤❤