2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیگه میز ناهار خوری نگرفته !؟می شه بگید برای پذیرایی چیا گرفتید براشمبل ،کنسول !؟

عزیزم صندلی گرفتم برای جزیره  مبل گرفتم تخت خوش خواب پنج دست اکروپال سرویس چینی ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

عزیزم صندلی گرفتم برای جزیره مبل گرفتم تخت خوش خواب پنج دست اکروپال سرویس چینی ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

چون دامادم تازه خونه درست کرده گفتم من میز جزیره دارم درست میکنم  میز نهارخوری نمیخوام

چون دامادم تازه خونه درست کرده گفتم من میز جزیره دارم درست میکنم میز نهارخوری نمیخوام

منم نمی خوام کنسول وویترین بخرم 

فک می کنم اگه فقط مبل بگیرم وصندلی برای جزیره می گن هیچی نداشت 

خواهر شوهرم دو دست مبل ،ویترین که داخلش چک گذاشته بود 

ساعت ایستاده ،میز ناهار خوری گرفته بود 

ولی خب من فقط برای سالن می خوام مبل ومیز ناهارخوری بگیرم 

اگه غیر این کنم می گن هیچی نداشت

منم نمی خوام کنسول وویترین بخرم فک می کنم اگه فقط مبل بگیرم وصندلی برای جزیره می گن هیچی نداشت خواهر ...

من همه چیز برای دخترم گرفتم هفت جفت فقط دمپایی نخ و سوزن دارم اینارو میگم منظورم اینه که یعنی هر آنچه لازمه از ریزو درشت گرفتم  ده میلیون فقط روتختی شونزده میلیون تشک و؛؛؛؛؛؛؛وسایل یخچال سبزی سرخ شده پیاز انواع ترشی برنج حبوبات خلاصه بگه همه چی میخواستم جا کفشیم بخرم دامادم گفت نمی‌خواد خودم میگیرم دیگه سنگ تموم گذاشتی وقتی وسایل و چیدیم البته اول همه رو شستم بعد چیدیم مادرشوهر دخترم گفت جاکفشی نخریدی ؟