2777
2789
عنوان

12جلسه لیزر🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 48 پست
دستگاه تیتانیوم آنو درد نداره؟من اپراتور همین دستگاهم عجیبه یا آستانه دردتون بالاعه یا درجه رو‌ کم م ...

من اون دستگاه رو امتحان نکردم ولی با کندلا ک رفتم درد خیییلی کم در حد سوزن سوزن شدن بود فقط یکم بیکینی بیشتر بود ک اونم غیرقابل تحمل نبود اپلاسیون دردش بیشتر از لیزره 

اپراتور منم میگف تو خوبس اذیت نمیکنی خیلیا برا اذیت میکنن

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم قسمت بدن رو‌میری و چقدر هزینه میدی؟

فول 

600و خورده ای

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

سوزش بود ولی خیییلی کم بیکنی بیشتر سوزش داشت

خب بنظر اوکیه دیگه شاید آنقدر سرش غر زدن نهایت زمانو میگه که قطعا جواب بگیرن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
نه زیاد نگفتهدروغ بزرگه میگن ۶ الی ۷ جلسه اینااپراتورت بیشترین حالت ممکن رو گفتهک ناامید نشیچون یه م ...

درسته😍

ممنون ک وقت گزاشتی ج دادی گلم

خب بنظر اوکیه دیگه شاید آنقدر سرش غر زدن نهایت زمانو میگه که قطعا جواب بگیرن

باشه عزیزم خیلی ممنون 

چه مناسب من برا پا زیر زانو دست تا ساعت و بیکنی 690

تو اف بودن 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

دستگاهه فرسوده شده علتش اینه چون فول کندلا زیر ۱ونیم نیست یه زیر بغل و بیکینی کندلا ۶۰۰تومنه

جدی یعنی تاثیر نداره؟

نه زیاد نگفتهدروغ بزرگه میگن ۶ الی ۷ جلسه اینااپراتورت بیشترین حالت ممکن رو گفتهک ناامید نشیچون یه م ...

این فرمولی که گفتی برا همه یکی نیست اتفاقا یه جاهایی از دست و پا هورمونیه و ممکنه طرف جواب نگیره من موزدایی داشتم که بعد جلسه ۴بیکینی دیگه در نیومده دکتر مجموعه ما میگه اگه کسی ۸جلیه رو‌تو‌بازه ۳۰اای۴۵روزه اومد و جواب نگرفت دستگاه باید عوض بشه 

اگه تا حالا نتیجه دیدی ۸جلسه رو برو

دو جلسه رفتم هنوز

این فرمولی که گفتی برا همه یکی نیست اتفاقا یه جاهایی از دست و پا هورمونیه و ممکنه طرف جواب نگیره من ...

حقیقتا من تجربه بقیه رو ک پرسیدم میگفتن برا بیکینی مجبور شدن بیشتر برن تا به نتیجه برسن و برن توی شارژ

خودم ولی ۷ جلسه فعلا رفتم

سر جلسه ۷ من شدیدااااا موهای بیکینی و زیر بغلم درومد چون اپراتور میگفتش باید بری توی شارژ و جلسه قبلیش خوب بود

خلاصه من رفتم

خیلیی هم درد داشت این جلسه اش چون موها کت و کلفت درومده بودش

پام ولی اصلا هیچی حس نمیکردم 

با اینکه اپراتوره گفت درجه پات بیشتر از بیکینیت هست منتها ریشه کلفت نداره دردت نمیگیره 

بعد این ۷ جلسه ریزشش خیلی بیشتر شد

بیکینی فقط اون قسمت پایینتر هنوز کلفت در میاد

حالا نمیدونم بابت ترشحات منه یا چی

و خیلی کمم از زیر بغل درومده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چرا خیلی زیاده من با ۵ جلسه جواب گرفتم

من از دستگاه اشنایدرپلاس راضی بودم خیلی خوب جواب گرفتم موهای نازکم هم از بین رفت و پوستم روشن تر شد بدون درد بود

اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶