2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب هر کجات دوس نداری عمل کن تغییرش بده مثل دماغ یا لب با ژل . من چی بگم قدم مشکل داره

پول ندارم 

قد ؟ دختر هر قدی باشه قشنگ باشه و اندام متناسبی داشته باشه عالیه 

منم به عنوان کسی که تا سالها احساس زشتی میکنه، باید بگم که گور باباش؛ مگه ما چقدر عمر میکنیم که همش تو غم باشیم؟! من نمیخوام چرت و پرت بگم ، بگم زشت نیستی یا قیافه مهم نیستو باطن مهمه، نه، ظاهر خیلی مهمه... سعی کن  ابتدا چهره خودت رو بپذیری اما خودتو به جذابترین دختر تبدیل کنی! خوش پوش باش! خودتو ارزشمند بدون! عطر بزن .بهترین لباسها رو بپوش میدونم سخته پول زیاد میخواد ...اصلا شاید زشت نیستی و اینطور فکر میکنی! باور کن من یه زمانی اونقدر افسرده بودم به خودم نمیرسیدم اما الان تغییر کردم. اصلا  میخوام کتابی بنویسم راجع به زشت بودن... من از تاپیکی که گذاشته بودم و بهم جواب دادین اومدم اینجا و میخوام بگم شاید به خاطر نازیبایی ام نمیتونم کسی رو جذب کنم... اما مهم نیست... الان سعی کردم موهامو بلند کنم... آخرین تاپیک من هم راجع به دختر زیبایی بود که دیدم.چند روز پیش در دانشگاه خواستم گریه کنم... چون محال ترین چیز دنیا یعنی زیبایی رو ندارم... اشک ریختم و مواظب بودم کسی منو نبینه در این وضع... با خودم گفتم من چه موجود بدترکیبی هستم که هیچکسی عاشق من نمیشه! کسی ازم خوشش نمیاد... شاید دارم اشتباه میکنم ... کسی بهم نگاه خوب نمیکنه، شاید دارم اشتباه میکنم. کلی دختر پسر زیبا و معمولی باهم در دانشگاه میگشتند و من با خودم میگفتم از چه نعمت بزرگ محرومم 😭 خیلی سخته میدونم... مجبوری با این حقیقت تلخ زندگی کنی. همیشه دوست داشتم یه روز  ذهن بقیه رو بتونم بخونم ببینم درموردم چی فکر میکنند..‌وقتی یه دختری رو نگاه میکنم این فکر ب ذهنم میاد :  تو می‌خوای بری سراغ اون دختره؟! می‌دونی اون دختره باباش کیه و خونش کجاست؟ دختری که اینقدر خوشگله چرا با پسری مثل تو وارد رابطه شه؟ صد تا پسر بهتر از تو هستند که دنبالشن!

ببخشید طولانی شد! اما بدون تو تنها نیستی