2777
2789
عنوان

کلاس زبان یا باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 22 پست
پیدا کردی به منم بگو....منم 70 هست خیلی خیلی ناراضی همیشه سوتین اسفنجی 105 یا 110 میبندم بقیه هیکلم ...

منم دقیقاااااااا بقیه جاهام خوبه همین سینه کوچیکههخ💔💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

منم دقیقاااااااا بقیه جاهام خوبه همین سینه کوچیکههخ💔💔

هعی...

میگن یه پیکج هایی هست که تو اینستا تبلیغ میکنن خیلی خوبن هم پکیج سینه هست هم باسن ولی خیلی خیلی گرونننن و فقط دوسانتتت بزرگ میکنن....من مامانم خرید تازه دوسانتتت هم بزرگ نکردش😐همش کلاهبرداریه اینا میگن خراطین اصل و ماساژ زیر آب سرد هم خیلی خیلی خوبه....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پشیمونی؟...

زبان بدرد کسی میخوره که بخاد بره خارج از کشور یا رشته و شغل ایندش به زبان احتیاج داشته باشع...

ولی مثلا من الان رشته ایی که هستم اصلا با زبان سروکار ندارم و بدردم نمیخوره 

شرایط مهاجرت هم ندارم پس خیلی واسم واجب نیس 

در حد زندگی عادی بکارم میاد..

اگر فقط ۳ ماه می خواهی بری، همون تا ظهر بخواب.هر دو این کارها نیاز به ادامه و ممارست داره

ن ادامه میدم فقط دوراهی گیر کردم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

من کل دوران نوجوانی رفتم کلاس زبان و پشیمونم کاش میرفتم باشگاه حداقل هیکلم خوب بود الان

ججد

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

سلام عزیزم

من در نی نی سایت دوره مجازی آموزشی گذاشتم. تضمینی آموزش میدم

❌تضمینمم اینه که پرداخت هزینه بعد هز رضایت و شرکت در کلاسه. بعد از ۳ جلسه ❌

تایم کلاس نامحدود✔️✔️✔️

این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

من یک کتابی نوشتم  و با اون یک دوره ۳۰ جلسه  آموزش کاااامل گرامر و اسپیکینگ. دارم  از"" پایه""

اموزش به زبان خیلی ساده هست و به راحتی ضعیف ترین افراد هم یاد می‌گیرند.

شما رو خیلی زود به هدفتون می رسونه✔️

این دوره از پایه شروع میشه. و به یک سطحی می‌رسید که میتونید انگلیسی صحبت کنید وتمام گرامرهارو  به صورت کاربردی یاد بگیرید

👍قسطیه.

👍دریافت هزینه بعداز رضایته.پایان هر ۳ جلسه .

👍تایم کلاس نامحدوده.  تاهر زمان که درس براتون جابیفته و ب توضیح و تمرین نیاز داشتید کلاس ادامه داره

❌میتونید چند جلسه رایگان شرکت کنید و بعد تصمیم بگیرید ...❌

آموزش کامل گرامر و اسپیکینگ هست

واین  کتابیه که خودم نوشتم و آموزشش میدم..

هزینه ی کل ۳۰ جلسه،  قسطیه.

هر قسط ۱۸۰

پیام بدید درخدمتم🌹

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اگه میتونی هردوتا رو پیش ببری و خوب هم پیش بری هردو اما جدااا میگم تمرکزت رو زبان باشه چون خیلیییی مهمههه خیلیییییی باشگاه رو به نظرم ادم بعدا هم میتونه بره اما زبان رو واقعا معلوم نیست که اون ادم اون حس و انرژی قبل رو داشته باشه یا نه ... پس زبان.

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️