خرید کردن پول میخواد ، وقتی اینطور میگی یعنی ما بد بختم که فقط میریم بازار برای تماشا و مثل بقیه نمیتونیم بخریم , اینه که ناراحت میشه از نداری و دلخوری و دعوا پیش میاد
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
عصبی شدم وگرنه به خدا من زنی ام که همیشه درکش کردم
من هم خود رکا میرم هم شوهرم ولی واقعا نمیشه حرید کرد خیلی گرونه همه چی ما فقط رفتیم برای بچه خرید کردیم نه من لباس عید میخرم نه شوهرم چون واقعا اوضاع بده همه چی گرون
تا بگم برات.از بس مثل خودم سال به سال یه شال نگرفتی.پر رو شده.برای خانواده اش لارج.برای من گدا بود.حاضر نبود این همه بهم سختی میده یه کیک تولد برام بگیره.یه مو تنش راضی نبود.دیدم فایده نداره.عادتش دادم ماهانه پول کم به کارتم بزنه.با همون سر میکردم.براش جا افتاد که بله زنی هم تو این خونه هست.خودمم طرز فکرم عوض کردم.خودم اولویت شدم.کم کم پول کارت رو گفتم بیشتر کنه.و این مهمه که خودش پول به کارت شخصیت بزنه.نه خودت بشینی از کارت حقوق جا بجا کنی.الانم جوری راه افتاده.که پول کارت تمام بشه.از کارت مخارج بر میدارم.کنارش مهمانی های سنگین رو حذف کردم و چندین حا قطع رابطه چون واقعا رو مخ بودن.احترام شوهرم داشتن ولی من و پچه های دلسوزم خار چشمشون بودیم