2777
2789
ب این فکر کن ک آخرش جوری خودت تمیز کنی منتظر دست غیب نباشی...من اوایل همه ظرقارو میشستم دیگ و قابلمه ...

درسته ولی یسری چیزا باید خیس بخوره با اب داغ ، ک همون اول میذارم بخیسع بعد چیز میزا دیگه رو میشورم بعد اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احیاناً همسایه ما نیستین ؟! 😂😂😂😂از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر طبقه ‌پایین ما عروسیه البته من همسرم کارش تو ...

وااااای😂😂😂 وقتی ما اومدیم تو این ساختمون همه

ساکت بودن. بعد از یه مدت دیدیم اونا هم آهنگ میزارن

الان به صورت آپارتمانی کنسرت برگزار میکنیم😂😂😂 

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چه خوبه اینجوری دیگه ۱۲ به بعد کار آنچنانی نداره

آره دقیقا زودتر بیدار بشی و شروع کنی خیلی خوبه

تا ظهر غذات آماده، ظرفا شسته شده، خونه مرتب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حتی حرفشم حس خوبی میده بهم فردا ۹ صبح شروع میکنم😁✌

ایول😎😂💕💪🏻

2790
2778
2791
2779
2792