2777
2789
عنوان

زندگی با جاری تو یه ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 36 پست
خب برید اونو رهن کنین؟همینطوری بشینین؟یا بخرینش نمیفهمم واقعا

عزیزم جاریم اینا۴واجدی ساختن یه واحدشو فردختن ب عموی شوهرم ..خاتواده شوهرم میگن وقتی میخوای اجاره بشینی برو توهمون خونه دیگه هم مناسب میده هم کلید اوله هم نمیخوهد هرسال جا به جا بشی ما گفتیم نه حوصله بحث جدل نداریم هم خودمون نمیسازیم هم بجه هانون 

فعلا ک ما گفتیم نمیخوایم بخاطر مشکلاتی ک با جاریم داریم...حالا صحبا نکردیم برا رهن اجاره..من دو دلم ...

خب اگه قراره رهن کنی پول بدی برو یجا که ارامش اعصتب داشته باشی دیگه تو که قراره پولو بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جاریم اینا۴واجدی ساختن یه واحدشو فردختن ب عموی شوهرم ..خاتواده شوهرم میگن وقتی میخوای اجاره بش ...

به نظرم الان دوتا مشکل هست یکی با جاری همسایه میشی خوب نیست یکی هم بری اجاره فامیل یشی خوب نیست بعدا هزار و یک مشکل به وجود میاد برو یجایی که خودت میخوای از یه غریبه اجاره کن اعصابت ارومتره

درسته اونا نیتشون خیره ها ولی اجاره از فامیل گرفتن خودش کلی داستانه

2790
2778
2791
2779
2792