2777
2789
عنوان

💚نماز حاجت روز پنجشنبه 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 30 پست
استاتر عزیزم ممنونم من یک ساعت نشده خوندم حاجتمو گرفتم خدا خیرت بده خدا دلتو شاد کند

وااااای عزیزم خداروشکر 😍😍

خیلی خیلی خوشحال شدم 😍💖

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز میشه حاجت روا شدی و باردار هم هستی واسه من دعا کنی خدا حاجتمو بده؟

چشم اگر قابل باشم ایشالا بزودی حاجت روا بشید

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
سلام عزیزمقنوت هم داره؟

قنوت مستحبه ، اگر دوست داشتی میتونی بخونی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ممنون عزیزم

التماس دعا 💚 

سلام عزیزم.بابت امضاتون خیلی ممنونمبغضم گرفت

سلام 🌸

انشالله امام رضا هوای دلتو داشته باشه💛

امضام آیه هشت سوره نمل هست 

انشالله که حاجت روا بشید💚 

ممنون عزیزم ان شالله خودتون هم همینطورمیتونم بپرسم کدوم دانشگاه درس میخونین؟

دانشگاه قم هستم عزیزم 

استاتر عزیزم ممنونم من یک ساعت نشده خوندم حاجتمو گرفتم خدا خیرت بده خدا دلتو شاد کند

خداروشکر عزیزم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

2790
2778
2791
2779
2792