سلام مامانا من یه پسر دارم الان یکسال و هفت ماهشه و با بیماری تورچ بدنیا آورد الان هم تحت درمانه یه هفته هست که فهمیدم مجددا باردارم امروز رفتم آزمایش تورچ دادم جوابش سه شنبه میاد دو تا سوال دارم هر کی میدونه جواب بده اول اینکه یک سال و هفت ماهه از تورچ من گذشته امکان داره هنوز فعال باشه یا آنتی بادی توی بدنم تشکیل شده .و سوال دوم اگه یک درصد تورچ من آی جی ام من مثبت باشه الان اول بارداریم هستم پنج هفتمه درمانی داره یا باید سقط کنم چون بچه ی اولم بخاطر تورچ کم بینا شده و خیلی سختی کشیدم تا الان میخوام بدونم اگه آزمایش تورچ من مثبت بود میشه درمان کنم که به بچه سرایت نکنه یا نه؟ یا اصلا بعد یکسال هفت ماه امکان داره هنوز فعال باشه ؟توی بدنم خیلی استرس دارم تا سه شنبه که جواب بیاد اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
بیماری تورچ پنج تا ویروس که مادر اگه در بارداری مبتلا بشه به بچه هم انتقال میده و برای من علایم خاصی نداشت توی بارداری اولم من بخاطر کیسه آبم زود زایمان کردم بچم توی دستگاه رفت بعدا متوجه شدم بیماری تورچ داشتم و بچه انتقال دادم بچه من تورچش روی شبکیه چشمش اثر گذاشته و کم بینا شده
بیماری تورچ پنج تا ویروس که مادر اگه در بارداری مبتلا بشه به بچه هم انتقال میده و برای من علایم خاصی ...
اصل موضوع اینه اون خلاصه اگه اینو میزارم فقط بخاطر اینه که کسایی که مثل خودم نمیدونستن تورچ چی هست بفهمند و جدی بگیرند عزیزم به پنج تا ویروس میگن که مادر اگه توی بارداری بخش مبتلا بشه از طریق جفت به بچه هم انتقال پیدا میکنه من خودمم تا زایمان پسرم نمیدونستم بچه من هم زود بدنیا اومد یک ماه رفت توی nicu با احتمال مننژیت چهار بار ازش آب نخا گرفتن بازم نمیفهمیدم مشکل چیه بعد از یکماه ارجاع دادن به بیمارستان کودکان مفید اونجا خدا یه دکتر حاذق اومد کامل از بچه من دوباره آزمایش گرفت و آب نخا و بعد از خود منم آزمایش گرفت وفهمید اصلا مننژیت نبوده تورچ بوده چون من آزمایش تورچم مثبت بود بعد سه روز داروی خوراکی داد که بدم بهش و درمان تازه از اونجا شروع شد تا الان داره دارو میخوره خدارو شکر خیلی سخت بود اون دوران ولی الان تورچ بچم خاموشه و تورچ شبکیه چشم بچم درگیر کرده بود جوری که تا پنج ماهگی اصلا هیچ دیدی نداشت بعد شکر خدا از هفت ماهگی تا الان دید بچم بهتر شده و قراره در آینده هر وقت دکتر چشمش بگه شبکیه چشمش عمل کنم این تورچ اتفاقی بود که برای من افتاد برای هر کی مختلفه یکی رو سرش تاثیر داره یکی روی شنوایی تأثیر داره یکی روی مغزش و ... خلاصه که حتما قبل بارداری آزمایش تورچ بدید خیال راحت باشد الان این بارداری مجدد من خدا خواسته شد وگرنه خودمم حتما آزمایش میدادم الان تنها چیزی که میخوام اینه که تورچ توی بدن خودم خاموش باشه