2777
2789

انشااله بهترین شغل رو پیدا میکنی بهترین ساعت روزه برات ام یجیب خوندم

برای حاجت روایی دعوتتون میکنم تاپیک یکی مونده به اخرم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت و بیشتر دوست داشته باش

مطمئنا  فوق العاده جذابی

چون اگثرگستیی ک عمل میکنن بینیشون و واقعاااا بینیشون خوبه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
یعنی عمل نکنم؟

اگه نظر من و میخوای نه.

نه ب هزینه و ن ب درداش نمی ارزه... بعد معلوم نیست چ جوری دربیاره دکتر..

رو خودت و عزت نفست کار کن . یه شغل خوب پیدا کن ولی رو خودت و آینده ت سرمایه گذاری کن تا تغییرای این مدلی ظاهری.

خیلیا خیلی عمل های جورواجور میکنن اخرش از خودشون بدشون میاد چون شدن یکی دیگه... 

بازهم هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم...

میتونی کلاس ها و کارگاه های مختلف فن بیان و ... بری شرکت ککی یه رشته دانشگاهی خوب یخونی و.... اینطوری اعتماد بنفست عمیق و سال هابرات می مونه.

و این جور جراحی ها بیشتر برای پر کردن جیب دکتراست... وگرنه خیلی کمن ادمایی ک واقعا نیاز ب عمل بینی داشته باشن.. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

چقدر هم اسم کاربریرتون زیباست..

مهربان باش باخودت...

واقعا مابه این مسئله چقدر نیاز داریما...دم شماگرم عزیزم. معلومه احساساتتون خیلی لطیفه ♡♡♡♡

الحیاة#  

♡♡♡♡