هم_وجود مدیر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 900 عنوان بی بی چک رز | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست سلاممن دوره های پریودم بین ۳۰ تا ۳۳ روز هست.دیروز روز ۳۳ ام بود و بی بی چک مارک رز زدم(لاوین رز نه، اسمش رز بود)منفی شدتاحالا کسی از بی بی چک خودکاری رز استفاده کرده؟ درست بوده؟یا من زود بی بی زدم؟اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ناراحتم🫠 خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢 1403/12/16 | 05:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هم_وجود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 900 من خودکاری امتحان نکردم ولی هربار که باردار شدم ،همون روز پریود خط انداخت،بارداری اولم پررنگ،بعدی ها ... دوره هات چندروزه اس خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
هم_وجود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 900 درک میکنم منم یه زمانی کابوسم بود ان شاالله که باردارباشی عزیزم غصه نخور غصه خوردن فقط بارداریتو به ... ممنون عزیزم خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
هم_وجود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 900 ۲۸تا۳۰ ممکنه من چون طولانی ترم دیر تر نشون بده؟ خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
خورشیدآناشید عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2262 ممکنه من چون طولانی ترم دیر تر نشون بده؟ بله فکر کنم،عزیزم یه چیزی بگم که بدونی زجر بدتر از بی بی چک منفی هم هست،اونم اینه که بی بی چکت مثبت بشه اما دو روز نشده،سقط کنی،پس بسپار به خدا،ان شاالله به وقتش یه بچه ی سالم بهت میده
هم_وجود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 900 بله فکر کنم،عزیزم یه چیزی بگم که بدونی زجر بدتر از بی بی چک منفی هم هست،اونم اینه که بی بی چکت مثبت ... الهی آمین🩷🩷الهی خدا دامن همه منتظرا من جمله منو سبز کنه🌱🌱 خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
shaparakamm عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 2262 سلام اگر دوست دارید تو گروه مامانای باردار تابستان و پاییز ۱۴۰۴ شرکت کنید لطفا بگید لینک بفرستم خدمتتون
هم_وجود مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 900 سلام اگر دوست دارید تو گروه مامانای باردار تابستان و پاییز ۱۴۰۴ شرکت کنید لطفا بگید لینک بفرستم خدمت ... سلامولی من که هنوز باردار نشدم🥲🩷 خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢