2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 30 پست
اگه واقعا ازش ناراحتی ازش بپرس چرا اون لحظه حالم رو نپرسیدیناراحتی ها اگه گفته بشن بهتر از اینه که ب ...

اینطور اخلاقی ندارم بگم.خیلی سریع هوچی بازی درمیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا.خیلی تاثیر داره این

و یه نکته من خودم هر چیزی رو دوست داشته باشم کلیپ منظورم بدون منظور میگذارم واتساپ برای استوری ولی اون میگه با منظور میگذارم الان گذاشته بزرگترین تراپی دوری از آدمهای غیرضروری هست 

کلا کاری به دیشب ندارم اخلاقش اینه دائم تو استوری از همه طلبکار هست وایب منفی زیاد میده

من خودم کسی که خیلی وایب منفی بده رو از دایره دوستام خارج میکنم.البته خب بستگی به رفتار های دیگش هم داره

خب اگه من بودم دلخوریم رو بیان میکردم و در موردش باهاش حرف میزدم

نمی‌دونم شاید طرف آنقدر بدبختی داره البته اینطور نیست ها که حوصله نالیدن کس دیگه رو نداره

خب اگه من بودم دلخوریم رو بیان میکردم و در موردش باهاش حرف میزدم

من کلا اخلاقم اینه پر توقع نیستم تو رفاقت چون خودم تو شرایط مشابه پیگیرش بودم یه جورایی حس توقع برام پیش اومد که الان اینجا صحبت کردم خودم خالی کردم و تمام.دوستی ها هم قابل تکیه نیستن

نمی‌دونم شاید طرف آنقدر بدبختی داره البته اینطور نیست ها که حوصله نالیدن کس دیگه رو نداره

خب ممکنه 

ادما بعضی وقتا واقعا حوصله خودشون رو هم ندارن و توقع اینکه به غم ما گوش بدن توقع زیادیه گاهی

خب ممکنه ادما بعضی وقتا واقعا حوصله خودشون رو هم ندارن و توقع اینکه به غم ما گوش بدن توقع زیادیه گاه ...

بله کلا صمیمیت اشتباهه اینکه به کسی دل ببندی اشتباه بزرگتر