2777
2789
عنوان

رفتم خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 135 پست
دروغ چرا من امسال خرید عید هیچی نکردم فقط سه تومن لوازم پوستی و زیبایی خریدم

منم اونو هرماه میگیرم انقد همچی گرون شده دیه فقط ضروریارو میگیرم مثل صدافتابو ابرسانو صدلک

من کیف وصندل وکتونیامو از صندلستان میخرم ارزونتره نسبت به بیرون تولیدیه، ببین توی گوگل سرچ کن صندلستان تواینستام پیج دارن فیلم کاراشونم میتونی ببینی حضوریم تهران اگه هستی بری خب چه بهتر برای خرید مانتو ولباس وشلوارم از دیریم خرید کنید قیمتاشون فوق العاده مناسب تره نسبت به بیرون دیریم یه شعبه کرج داره یه شعبه سعادت آباد که شعبه سعادت ابادش تنوع جنسش بیشتره گفتم تواین اوضاع اقتصادی شاید به دردتون بخوره دوستان 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس برم همون گوشیه رو بفروشم ک یکمم ته جیبم بمونه

منم یه تخت کلبه ای دارم میخوام بزارم دیوار نمیدونم میخرن نو نو ولی امید ندارم نمیدونم چرا انگار یکی دستامو بسته حوصله هیچ کاری ندارم هرکیم اطرافم میبینم همینه

اوف نگو من ی مانتو کتان گرفتم شد 1و سیصد شلوار جین هم ماه قبل گرفتم نپوشیدم گذاشتم برا عیذم شد 900 ی کیف گرفتم ک خیلی هم خوشم نیومد شد700 کفش هم2تومن کلی هم لوازم آرایش دیک هیچی پول ندارم تا سر ماه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
منم امروز کلا بازار بودم‌..افسردگی شدید گرفتم از گرونی🤕🤕

بخدا حالا لباسو میشه نگرفت ولی مواد خوراکیو چیکار کرد؟

بدترین میو چروکیده پلاسیده کیلویی ۵۰تومنه

منم اونو هرماه میگیرم انقد همچی گرون شده دیه فقط ضروریارو میگیرم مثل صدافتابو ابرسانو صدلک

من ۳ سال بود هیچی نگرفته بودم دیگ دیدم داره پوست و موم داغون میشه خریدم امسال وگرنه لباسی هیچی

منم یه تخت کلبه ای دارم میخوام بزارم دیوار نمیدونم میخرن نو نو ولی امید ندارم نمیدونم چرا انگار یکی ...

اگه لازمت نی بفروش هم فصای خونی باز میشع هم پولی دستت میاد

بخدا من های کپی فیک گرفتم انقد شدکفش جنس داغون پلاستیکی نفتی ۷۰۰تومن بودهمچی وحشتناک شده

من برای دخترام جفتی 2۵۹گرفتم گمونم ال استار از صندلستان ۳۰۰وخورده ای داره ۵۰۰جدیداش گمونم حافظه نمونده برام که

۲ میلیون و ۷۰۰ کفش گرفتی میشه میلیونی دیگه ۱ و ۱۰۰ هم شلوار اینا میلیون نیست ؟ می‌تونستی ارزون تر بخ ...

خب ببین من اگه میرفتم ی ۷۰۰تومنی کفش میگرفتم دوماه دیگه باز نیاز داشتم بخرید

ولی الان دیگه تا سال دیگه چ بسا دوسال دیگه کفش نمیگیرم

شلوارم دیگه همه نرخا همین بود تازه این ارزونش بود

بخدا من های کپی فیک گرفتم انقد شدکفش جنس داغون پلاستیکی نفتی ۷۰۰تومن بودهمچی وحشتناک شده

من فعلا بازار نرفتم 

تو نینی سایت همه گله دارن 

فکر کنم نرم بازار بهتره 😂

از طرفی میگم شوهرم پررو میشه 

عادت میکنه به چیزی نخریدن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من ۳ سال بود هیچی نگرفته بودم دیگ دیدم داره پوست و موم داغون میشه خریدم امسال وگرنه لباسی هیچی

خوبکاری کردی اونا در اولویتن

من عطر گرفتنی دیه پولم نرسید گرمی گرفتم اونم ۲۰میلش شد نزدیک ۴۸۰🥲