2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 39 پست
مکمل اهن زمان پریودی خون و بیشترنمیکنه؟

اگه صرفا بخواد در زمان پریودی مصرف بشه علاوه بر تشديد میزان دفع خون، اثر گذاری مناسبی هم نخواهد داشت.. برای شروع بهتره پس از قطع پریودی مصرف بشه و در این صورت سبب شدت دفع خون نخواهد بود. 

اره والا منم خیلی دکتر رفتم ،منم کم خونی ندارم ،خونم ۱۴هس یعنی نرمالم،نمیدونم چرااینجوری میشم،اخرین ...

اگه میزان خونریزی تون این اندازه شدید هست، احتمال دفع آهن و مواد معدنی موجود در خون بسیار بسیار بالاست.. بهتره سطح آهن و آهن سرم و ذخیره آهننتون و همچنین زینک و ب12 رو حتما چک کنید. 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میزان خونریزی تون این اندازه شدید هست، احتمال دفع آهن و مواد معدنی موجود در خون بسیار بسیار بالا ...

شما پزشک هستین؟یعنی درزمان پریودی زینک و ب۱۲بخورم؟روزی چندتا

شما پزشک هستین؟یعنی درزمان پریودی زینک و ب۱۲بخورم؟روزی چندتا

به احتیاط نزدیک تره که ابتدا چکاپ بگیرید از مواردی که بهتون گفتم.. اما مصرف زینک و ب12 روزی یکعدد بلامانع هست.. قطعا زنان در سنین باروری کمبود این عناصر و مواد رو بدلیل پریود ماهیانه دارن..مصرف این دو مکمل انرژی جسمی فوق‌العاده ای بهتون خواهد داد.. یک دوره مصرف کنید بلامانع هست🌷

اگه صرفا بخواد در زمان پریودی مصرف بشه علاوه بر تشديد میزان دفع خون، اثر گذاری مناسبی هم نخواهد داشت ...

فک کنم شما پزشکین از اسم تون میگم،میشه یه سوال بپرسم راهنماییم کنین،دکترم برام قرص مدروکسی پروژسترون تجویز کرده براتنظیم پریودیم، گفته بود از روزسوم پریودیم بخورم،هر۱۲ساعت یکی.

الان۵روزه قطع کردم علائم پریودی هم دارم،شکمم شدید دردمیگیره مخصوصا شبا،۲روز پیش لکه قهوه ای میومد الان هیچی ترشحاتم سفید هس،باردارم نیستم مطمئنم ،ممکنه باخوردن این قرص من این ماه پریود نشم یا دیرمیشم؟

فک کنم شما پزشکین از اسم تون میگم،میشه یه سوال بپرسم راهنماییم کنین،دکترم برام قرص مدروکسی پروژسترون ...

خیر امکان پریود نشدنتون نیست.. پریودی اتفاق میوفته حتما.. اما تاخیر در پریودی احتمال داره...🌷