2821
2789
عنوان

برای عید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 45 پست
ببین تو خرج نکنی بقیه خرج میکنن پس زنی که خرج نداره ارج نداره وقتی ناراحت شده بدون که داره مخفیانه پ ...

ی سوال دارم از شما   شما خودتون ازدواج کردین ؟    اگر بله آیا در زندگی تون موفق و محترم هستید ؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بگیرم مثلا ۲ تومن ارایشگاه مه نمیدونم چقدر بگیرم

ب فکر حرفای اینجا نباش 

ینی چی خرج کن قدرتو بدونه 

هر زندگی ی روزایی داره ک باید دست ب عصا خرج کنی 

اینک همو درک کنید نمیشه بی احترام شدنتون 

من جای شما باشم میگم هرچقدر در توانته بده و خرج نمیکنم تا وقتی موعد چک برسه،اگ پاس نشد بهش کمک میکنم 

اگ هم شد ک با خیال راحت خریدمو میکنم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
۲ که برای ارایشگاهته۷ تومن برلی یه مانتو شلوار و شال و کفش.قیمت متوسط بخوای بخریا۳ تومنم خریدای بچت ...

بچه ندارم فداتشم 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
ی سوال دارم از شما شما خودتون ازدواج کردین ؟ اگر بله آیا در زندگی تون موفق و محترم هستید ؟

من متهلم گلم 

سال اول قانع بودم و پول خرج نکردم همش برای برادرشوهرای بیکار و الافم و خانواده همسر خرج شد پولای همسرم

الان که خرج خونه و زندگی کردم ماشالله همسرم قدرمو خیلی میدونه 

من اصلا اسراف نمیکنم ولی کمبودهای خونه رو تا بوی پول به مشامم برسه  برطرف میکنم 

پس انداز کنم و سریع چاله های زندگی خودمو پر میکنم .مثل دندون درست کردن و لوازم خریدن و خرید ضروریات 

قبلا نمیکردم اشتباه بود دلسوزیم  و پولامون برای دیگران بود

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

ب فکر حرفای اینجا نباش ینی چی خرج کن قدرتو بدونه هر زندگی ی روزایی داره ک باید دست ب عصا خرج کنی این ...

درسته ممنونم بابت نظرتون 

من خودم نظر دارم ۴ تومن بگم که ۲ رو میدم ارایشگاه ۲ تومنم نکه دارم ببینم داستان چک چی میشه 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
ببین تو خرج نکنی بقیه خرج میکنن پس زنی که خرج نداره ارج نداره وقتی ناراحت شده بدون که داره مخفیانه پ ...

جواب منو ندادین    شما یا مجرد هستی یا یک خانم متاهل که خیلی هم موفق نیس تو زندگیش    یعنی چی کخ زنی که خرج داره ارج داره و فلان     من با چشم خودم دیدم خانومایی که همیشه ب زور تا میتونن پول میکنن از شوهراشون هم کم کم خودشونو از چشم میندازن هم اینکه اون شوهر مدام یک گاردی داره برای پول دادن   اونام انسان هستند گاو که نیستن نفهمن!  زن اگر زمانی که شوهرش چک داره ملاحظه همسرشو بکنه مطمئن باش یادش میمونه و تو ذهنش ثبت میشه و حس سو استفاده ب مرد دست نمیده      این خانم قرار نیس هیچوقت خرج نکنه فقط قراره یکم کمتر خرج کنه که فشار ی همسرش نیاد   کار کاملا درستی هم میکنه  فقط چیزایی که لازم داره می‌خره  چون دشمنی با پول‌های شوهرش نداره   همچنین با شوهرش 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

جواب منو ندادین شما یا مجرد هستی یا یک خانم متاهل که خیلی هم موفق نیس تو زندگیش یعنی چی کخ زنی ...

من گفتم متهلم!

وقتی همسرش ناراحت میشه پس باید بگیره تا خوشحالش کنه

و از یجاهایی بو برده خیانتکاره همسرش 

پس معلومه بنده خدا از زنش توقع داره خوب بپوشه و بگرده و بخوره کلا میگم

زنی که خرج نداره ارج نداره تاپیک هس همه خانما این روزا رو تجربه کردن 

ومنم گفتم من الانه موفقم و خوشبخت و همسرم سرمو قسم میخوره جوابتون رو همون اولم دادم 

ب فکر حرفای اینجا نباش ینی چی خرج کن قدرتو بدونه هر زندگی ی روزایی داره ک باید دست ب عصا خرج کنی این ...

آفرین    این میشه ی زندگی موفق   ی زندگی که اصولی داره جلو میره   خانم هم توش احترام داره   بعضیا سر جنگ دارن با شوهر 

جواب منو ندادین شما یا مجرد هستی یا یک خانم متاهل که خیلی هم موفق نیس تو زندگیش یعنی چی کخ زنی ...

دوتاپست بالاترجوابتون داده ام

آفرین این میشه ی زندگی موفق ی زندگی که اصولی داره جلو میره خانم هم توش احترام داره بعضیا سر ...

کلا توی نی نی سایت شوهر و خانواده شوهر دشمن خونی حساب میشن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من گفتم متهلم!وقتی همسرش ناراحت میشه پس باید بگیره تا خوشحالش کنهو از یجاهایی بو برده خیانتکاره همسر ...

باشه شما اینطوری جلو برو در زندگیت    من وظیفه خودم دونستم ایشونو راهنمایی درست و خواهرانه بکنم     ریپلای نزن 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز