2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 52 پست

ولي يدفعه زنگ زده بود به شوهرم دعو كرده بود برا ناهار فردا

شوهرمم يادش رفته بود بمن بگه

منم چون كارمندم شبا ناهار فردا رو درست ميكنم

انقدرم خسته بودم و مار بيرونم داشتم با اين حال ناهار رو درست كردم

آخر شب كه شوهرم اومد خونه گفت فردا ناهار خونه مامانم هستيم منم گفتم بگو نميايم ناهار درس كردم

ديگه فردا كه سر كار بودم مامانش زنگ زد گفت بيايد منم روم نسد نه بگم رفتيم 😕

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی چه اهمیتی داره به کی زنگ میزنه  مامانت وقتی میخاد دعوتت کنه به شوهرت زنگ میزنه ای بابا چف ...

نه ب من میزنگه چون خانوم خونست ک تو خونست و از برنامه زندگی خبر داره ن مرد ک بیرونه و این خودش ی احترامه ب نظر من

بنظرم زندگی رو سخت بگیرین سختم پیش میره سعی کنین همیشه راحت بگیرین  حالا خداییش بعض چی مادرزن چی مادرشوهر خیلی اهل دخالت اند ومشکل دار ولی این موضوع اصلا مهم نیس

خدایا شکر  

خوب اینجور چیزا زنونه هست بایذ با خانم خونه هماهنگ بشه نه با مرد خونه

بعضی کارا زنونه س بعضی مردونه، من اگه بعضی کارا مردونه باشه خونواده م حتما به شوهرم زنگ میزنن، ولی خواهر شوهر یا مادر شوهرم گوجه هم میخوان باز به شوهرم میگن 😂، هرچی شوهرم میگه من نمیدونم یا من زن خونه م باز از رو نمیرن 😄😄😄

بعد شما کارشون دارین خودت زنگ میزنی یا شوهرت؟

من چه کاری میتونم با مادر شوهر داشته باشم؟؟

دوری ودوستی 

اگه بر فرض محال هم پیش بیاد به پسرش میگم که بهش بگه 

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

ما با عروسمون مشکلی نداریم خداروشکر، ولی برای دعوت و اینا به برادرمون زنگ میزنیم میگیم با خانمت هماهنگ کن ، بعد نتیجه اش رو بگو. دلیلمون هم اینه ، شاید برنامه اشون به ما نخوره و یا حالا به هررررررر دلیلی نخوان بیان و عروس تو پاسخگویی تو رودروایسی بمونه!

به نظر شما عروسمون تا الان ناراحت میشده؟

با اجازه استارترمنم ی سوال از اینطرف بپرسم.من عکسام و فیلم عروسیم تازه گرفتم بعد چون فیلم عروسیو نمیشه ب مردامون نشون بدم میخوام ب مادرشوهرم بگم بیاد ببینه خودش تنها.بعدا فیلم مردونه رو ب باباها و داداشا نشون بدم.حالا بنظرتون هودم زنگ بزنم بگم یا بگم شوهرم بگه.چون مادرشوهر منم همیشه ب شوهرم زنگ میزنه.تابحال دوسه بار بیشتر ب خونه زنگ نزده.شبام ک شوهرم خونس باز ب گوشی میزنه

کاش مشکلم با مادر شوهرم همین یه قضیه بود   خیلی مهم نیست به شوهرت بگو بهشون بگه به تو زنگ بزنن ...

فایده نداره کادر شوهرا واسه اینکه پسرشون رو.حفظ کنن بهشون زنگ میزنن ولی نمیدونن واسه حفظ پسر اول باید عروسشونو حفظ کنن، من شوهرم بارها بهشون گفته ولی باز کار خودشونو میکنن چون فکر میکنن اینطوری پسرشونو از دست میدن 

من و مادر شوهرم کا در تماسیم هم تل گرام هم تلفنی دیگه هرخبری باشه وسط این تلفن بازی ها بهم میگه گهگداری ام مثلا یه کاری داره زنگ میزنه شوهرم اون خبر یا اون دعوتی رو میگه یا بلعکس اگه شوهرم بزنگه

درکل

درکل

بی اهمیت ترین جیزیه که شنیدم کسی به خاطرش ناراحت بشه

من و مادر شوهرم کا در تماسیم هم تل گرام هم تلفنی دیگه هرخبری باشه وسط این تلفن بازی ها بهم میگه گهگد ...

منم اول واسم مهم بود الآن دیگه نه، تازه اگه به خودت زنگ بزنن  تو رودروایسی هرچی میگن قبول میکنی اما شوهره نه