2777
2789

خیر

فکر می‌کردم مامانم نمی‌کشه

چند وقت پیش با مامانم و دوستاش رفتیم بیرون، دوستاش قلیون آورده بودن

یهو دیدم مامان منم کشید😂🗿

قیافه‌م دیدنی بود

اما جلوی داداشم که بچه است یا توی خونه و مهمونی اصلاً نمی‌کشه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه سنی به نظرت میشه گذاشت بچه امتحان کنه؟توی شیردهی و بارداری هم میکشن؟

توی شیردهی و بارداری فکر نکنم خیلی اوکی باشه

بچه هم از بیست سالگی به بعد قاعدتاً

بدم میاد به بچه‌ی کوچیک میدن امتحان کنه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چی شد گذاشتی کنار ؟

برا سلامتی مضره خیلی

نزدیک بود بیماری خودایمنی بگیرم ریه هم ک نگم برات

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خودت می‌کشی ؟

۲۰ سالمه، تا به حال امتحان هم نکردم

مثلاً نوشیدنی های … توی خانواده‌مون هست، اما من هیچ وقت لب نزدم

خودشون هم میکشن ؟

هر از گاهی زیاد نه 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|