2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
ماهمه پشت خواهرم هستیم حتی بابامم گفت کارای خواهرت بمن مربوطه نه به تو الان اون دختره هی اینو میفرست ...

عزیزم چرا خواهرت باش حرف میزنه نکنه دوس داره دختر هار زن داداشتون شه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا بابات نمیره سر خانوادش ک جلو دخترشونو بگیرن اصلا نرید خاستگاری بزار برای همیشه ی دعوا بشه ن همیشه تو خونتون دعوا داشته باشید

شمام بگید دختری ک دوست تو بوده (دوس پسر داشته)نمیخاییم پاشو بزاره تو خونمون

ببخشید ولی داداشت مشکل داره . والا ما که چند ساله با شوهرمون زندگی میکنیم جرئنت نداریم درباره خواهزش اظهار نظر کنیم یعنی اصلا بی سیاستیه که من بخوام بد خواهرشو بهش بگم بدتر خودمو بد میکنم حالا ایشون تو دوران دوستی انقدر سوار داداشته به نظرم داداشت طبیعی نیست

عزیزم چرا خواهرت باش حرف میزنه نکنه دوس داره دختر هار زن داداشتون شه

نبابا از اون وقتا همکار بودن  الان خواهرم یه جا دیگه کار میکنه بیچاره خواهرم هنوز نمیدونه اینا رو اون گفته فکر میکنه داداشم  این حرفا رو میزنه دیشب مامانم از زبون داداشم بیرون کشیده که اون این حرفا رو گفته

چرا بابات نمیره سر خانوادش ک جلو دخترشونو بگیرن اصلا نرید خاستگاری بزار برای همیشه ی دعوا بشه ن همیش ...

الان مامانم قراره شب اینارو به داداشم بگه  بابام زیاد درگیر نمیشه نمیدونم چرا

ببخشید ولی داداشت مشکل داره . والا ما که چند ساله با شوهرمون زندگی میکنیم جرئنت نداریم درباره خواهزش ...

اره بنظر ماهم طبیعی نیس میگم مامانم از جیب کتش دعا پیدا کرده گره مانند بوده انداخته بیرون

نریدددددداگه برید بیاد تو زندگیتون خون ب پا میکنه هنوز نیومده داداشت انداخته ب جونتون

الان سه ساله دوستن شبا تا ساعت ۱۲ با داداشم بیرونه کدوم خانواده ای اجازه میده اخه؟داداشم میگه نه مامانه دختره بمن اعتماد داره هی میگه دامادم

نبابا از اون وقتا همکار بودن الان خواهرم یه جا دیگه کار میکنه بیچاره خواهرم هنوز نمیدونه اینا رو او ...

برای خواهرت توضیح بده ک بش پیام بده حداقل اگه گرفتینش جرعت نکنه حرفی بگع

الان سه ساله دوستن شبا تا ساعت ۱۲ با داداشم بیرونه کدوم خانواده ای اجازه میده اخه؟داداشم میگه نه مام ...

والا منی ک نامزد نشون شده هم هستم کلی خطو نشون برام کشیدن چون محرم نیستیم نمیتونیم بریم بیرون تا عقد نکنیم ولی بعد این عفریته تا ۱۲شب بیرونه؟😐 

همونه خودشو مادرش هماهنگن دعانویسشون اصله با سیاست پیش رفتن حالا دوماد دومادم میکنه برا داداشت