2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من دیروز پاک شدم. باید الان بخورم یا باید از دوران پریودی شروع میکردم؟؟

هم شوهرم هم خودم.البته من فولیک اسید ۵ میخورم.نه کلا بخور.ولی قرصو دکتر بهم داده عزیزم.ببین دکترت چی میگه😁

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
شوهرتم ویتامین ای بخوره گردو و خرما وزیتون.گوشت بلدرچین بخوره .دارچین و زنجبیل هم خوبه

ببین من شوهرم اهل جنوبش طبعش گررررمهزنجبیل و اینا بخوره مشکل پیش نمیاد براش؟ آخه زنجبیل و دارچین خیلی طبعش گرررمه!!

راستی مواظب ویتامین آ باشید نباید قبل بارداری و در حین بارداری مصرف شه بچه رو عقب مونده میکنه

عزیزم ویتامین eرو گفتم.یعنی شوهرم مولتی ویتامین نخوره ؟؟اخه ممکنه داشته باشه توش😐

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
من ک بخاطر اینکه عرقش شاید اصل نباشه گیاهشو  از،عطاری میگیرم دم میکنم ولی عجیب تلخه

عههه بیچاره شوهرا. راستی من قبلا شنیدم پسته و موز برا مردا خوبه واقعا خوبه؟؟