2821
2789
الان برای بهزیستی و کمیته هس.از جمعه تا هفته بعد دهک 1 تا 3.هفته بعدترش دهک 4 تا 7

دهک ۱ تا ۳ همون کمیته و بهزیستی هستن دیگه 

از جمعه واسه ۴ تا ۷ میدن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اینبار میگن لازم نیست خودت نصف هزینه رو واریز کنی همون به اندازه هزینه کالابرگی که ریختن خرید کنید م ...

اهان الان فهمیدم منظورتون رو . فکر کردم خرید اضافه گفتن 

بله اقلام کالابرگی رو یه نفر چندتا پست قبل تر گذاشته 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه همینیم آبجی منم میخوام همه رو مرغ بگیرم البته ما دونفریم حبوباتم اونقدر گرونه ۳ کیلو بیشتر نمیشه ...

اره بخدا  فقط مک خدا بدادمون برسه . می‌دونی من سوره واقعه ک  می‌خوندم هروز خیلی وضعمون خوب شده بود. ی مدت بخدا خیلیاااا بهترین چیزارو می‌خوردیم میپوشیدیم .  یهو دیدم شوهرم خیلی زبون درآورد میگف نمیخامت مهریتم میدم برو فقط خداشاهدع دیگ نخوندمش ن تنها ب گشنگی کشیدیم بلکه میخان از سرکارم بیرونش کنن حقوقم یهو بهش گفتن بت نمیدیم عیدی ثنواتم ک هیچ . می‌دونی دستور دلم نمیره ب دعاخوندن واسش دیگ بخدا خیلی هار شد خواهم زدش زمین وگرنه می‌دونم اگ برم  سمت سو ره واقعه خواندن خداکمکم می‌کنه خیلیییی ولی میترسم  ازهار شدنش

اره بخدا فقط مک خدا بدادمون برسه . می‌دونی من سوره واقعه ک می‌خوندم هروز خیلی وضعمون خوب شده بود. ...

شما دلت رو صاف کن .

دعای مهر و محبت هم هست گوگل سرچ کن بخون .

انشالله هم برکت میاد و هم محبت به زندگی تون 

ولی راستش شرایط خیلی سخته ... به مردها هم فشار میاد بلد نیستن چطور رفتار کنن سر زن و بچه خالی میکنن 

تن تون سلامت باشه ... من چند وقته مریضم کلی پول دوا دکترم هست و اینکه جونم همیشه در عذابه 

بازم ناشکری نکن ... خدا بزرگه 

شما دلت رو صاف کن .دعای مهر و محبت هم هست گوگل سرچ کن بخون .انشالله هم برکت میاد و هم محبت به زندگی ...

اجی بخدا همیشه مثل مادر براش بودم نمیزاشتم ذره ای اذیت بشه با بچه شیش ماه میرفتم سرکار بخدا ک کمک حالش باشم تهش. هم بم گف طلاق بگیر نمیخامت  الآنم   چندوقتع خورده ب نداری دوبارزع اخلاقش بهتر شده باشم گفتم هارشدی خدازدت زمین ببین  خودشم هیچی نگفت . نمیتونم دلمو صاف کنم باهاش دیگ بخدا . خدا انشالله چیزی ک می‌دونه اون بخودش مغرور نمیشه رو بدع

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز