2777
2789
عنوان

جهیزیه

857 بازدید | 18 پست

سلام خانومای عزیز میخام سرویس چینی ام رو بخرم بنظرتون بشقاب های گرد بهتره یا مربعی درضمن میخام برم اصفهان بگیرم ادرس کجا برم ک هم قیمت مناسب باشه هم تنوع جنس

تعداد رای : 21
نظرسنجی
گرد
12
57%
مربع
9
42%
  بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلو جان، خ حافظ، خ عبدالرزاق، و خیابونهای اطراف مسجد جمعه بورس چینی هست، چینی زرین هم یه نمایندگی تو توحید داره که مدلاش قشنگه، گرد و مربع هم دیگه بسته به نظر خودت داره، اگه با دست بخوای بشوری، مربع سخته، اگه میخوای بزاری ماشین ظرفشویی ، حواست باشه، این امکان را داشته باشه

مامانم میگه گرد خودمم فک میکنم ازمدنمیوفته ولی بدجورگیرافتادم توانتخاب 

ابهت چینی به گردیشه،اگه ماشین داری برو کارخونه ش، همه مدل داره تعداد هم هرچندتا دوست داشته باشی بهت ...

کارخونه کجایعنی ؟ دم کارخونه برم بخرم میشه مگه

مربع ي زماني مد شده بودً، وليً به نظر من با چيني هاي سنتي ما ايرانيا خَيلي جور در نمياد، سفالاي ساده مدرن طراحي شده باز خوبه وليً نه اينكه همه چيت سنتي باشه ي بشقاب مربع بزاري اون وسط، سليقه خودته باز وليً منم به شخصه دوستً ندارم براي ي خونهً با طراحي ايراني بشقاب  مربع بزارم 

مربع ي زماني مد شده بودً، وليً به نظر من با چيني هاي سنتي ما ايرانيا خَيلي جور در نمياد، سفالاي ساده ...

یعنی بنظرت الان مد نیست و جالب نیس

یعنی بنظرت الان مد نیست و جالب نیس

نه از مد افتاده ديگه و جداي اون استفادش سخته مخصوصا شستنش، جا زياد تر ميگيره توي كابينت وليً بازم خودت ميدوني اگر دوستً داريً  و سليقته ي سرويس بگير 

گرد و مربعی چه فرقی میکنه ؟ بابا یه چیز بگیر بمونه برات محکمو خوب باشه کیفشو ببری . هر دوشونم تو جا ظرفشویی میره و زحمت شستنش به لطف اقایون رو گردن خودته . ماشین ظرفشویی خواستی بخری حالا دایری ای دوستان اون بالا میگن دقت کن .